The summer is just around the corner

Mini-Me, Photography, Vardag / Permalink / 0
Bjuder på lite fotbilder idag. Varför?! För att jag längtar efter barfotadagar. Varma och ljusa kvällar. Vackra solnedgångar. Solbränna. Poppiga nagellack och grillat. 
Längtar ju inte mindre när solen skiner ute. Även om det är rätt kallt igen nu.
 
Idag är jag/vi lediga så vi bara myser och busar. Var ute en stund imorse men höll på att frysa ihjäl båda två. Riktigt isiga vindar ute och jag var dåligt klädd som vanligt haha.
Men det har faktiskt ploppat upp blommor lite här och var. Snödroppar växer längs södra promenaden här i Norrköping :) det är på gång helt enkelt. Saaaakta men säkert.
 
Hoppas ni har en fantastisk fredag ♥
 

The house

Vardag / Permalink / 0
Något är seriöst fel med min näsa. I ca en månad har jag varit täppt + snorig tillochfrån och det vägrar bli bättre. Använder inte nässpray så det kan inte vara det heller, för det vet jag täpper näsan.
Har ju ingen doft eller smak heller. Dags att ringa 1177 eller nåt kanske?!
 
Idag har jag jobbat med bästa chefen :) hon bunkrade upp med jordgubbar, druvor mm. Är alltid en fröjd att få jobba med så underbara kollegor. Idag fick vi leverans med nya härliga vårlack också. Var som ett barn på Julafton haha. Så otroligt vackra färger så imorgon ska jag inhandla lite nya att använda på jobbet :)
 
Vi var ju och kikade på huset igår också. Var ett väldigt fint hus. Ett eget litet samhälle. Fanns endel man kunde göra på huset, men var bara att flytta in. Paret hade bott där sedan 70-talet och det var även de som hade byggt det. De var i våran ålder när det byggdes. Usch vad tungt det måste vara för dom att flytta därifrån och se andra flytta in. Så skulle jag känna iaf.
 
Barnet har äntligen somnat. Mannen är ute och jagar vildsvin. Jag myser i soffan, läser bloggar och sörplar te. Väldigt lugnt och skönt med andra ord.
 
Vem mer längtar efter sommaren?? :D

Marc by Marc Jacobs

Shopping / Permalink / 3
I torsdags kom den. Jag är så otroligt nöjd. Perfekt storlek. Värd varenda litet ruttet öre och jag är verkligen så värd den. Inte köpt en väska sen typ 2012 haha. Inte efter att Henrik spydde i min favoritväska under en midsommar. Ja ni hörde rätt. Frågor på det?! :D haha.
Till top