Var normal?

Vardag / Permalink / 7
Myskväll framför tv:n och en hög med kartonger :P härligt haha. Kikar på Ullared, ni anar inte hur mycket jag skulle vilja säga om dessa människor som de visar. Är någon av dessa normala?? Skrämmande är vad det är och nej jag vill inte åka dit överhuvudtaget efter att ha sett programmet men någongång ska väl vara den första antar jag! Påstår inte att jag är bättre, men någorlunda normala människor kan väl ändå få vara med i programmet?

Undra om vi kommer hinna åka till lägenheten imorgon. Hoppas hoppas. Man är ju så nyfiken på att se den när den är tom och de som bodde där innan inte har sina saker där längre.

Herregud vad jag mår illa just nu :( de vill verkligen inte släppa heller.

Kortis :)

Vardag / Permalink / 11
Giiissa om de är skönt att fått håret klippt :) behövdes verkligen även om längden försvann en heeeel del nu. Men de växer förhoppningsvis ut rätt snart. Tänkte färgat håret men tror jag hoppar det och gör det hos frissan sen i slutet av Mars istället. Trött på det mörka som vanligt haha.

Men nu ska jag sätta igång och packa :))))) imorgon får vi nycklarna *GLAD*

Vart är min sol??

Vardag / Permalink / 1
Det skulle ju vara jättefint väder idag, men solen verkar ha valt att parkera sitt arsle bakom molnen istället.
Idag står det klippning på schemat och sedan ska det packas ner alla prydnadssaker och gardiner och sedan ska jag försöka ta mig an garderoben, usch usch. Ser inte fram emot att börja rota i den :P

Men nu lär jag kila om jag ska hinna med bussen!
Till top