2012 - Året som gått.. September - December

Utmaningar & Listor / Permalink / 3
Fick en högre position på jobbet :D kändes/känns verkligen härligt när man kämpat och blir belönad för det slit man har gjort. Var duktig och bakade min första egna bröd hemma. En bedrift om ni frågar mig som aldrig har tid haha. Vi klev in i hösten och det var bara att inse att sommaren var över.
 
 
Zamme fyllde hela 7 år, lilla plutten. Överkom en stor rädsla i form av att ta blodprov, dock med hjälp av Emlasalva, men det är ju ändå en bedrift haha. Köpte våran älskade älskade dröm till säng. 
 
 
Såg konsert med Brad Paisley :D härlig kväll. Åkte på en riktig drömsemester till Thailand. Där kom jag även över en hel del rädslor som jag haft. Allt från hygien till kryp i sängen till att snorkla. Jag är väldigt väldigt känslig för sånt.
 
 
Kom hem från ett härligt Thailand och hade/har fortfarande ångest. Jag vill verkligen tillbaka. Blev upphöjd ännu en position på jobbet :D och jobbade väldigt mycket de sista två veckorna.
Firade jul hemma hos mina älskade föräldrar, första gången på ca 3 år. Och Zamme fick ont i ryggen igen & Whisky var inlagd en natt.
 
 
Så för att summera året litegrann.
Det har varit väldigt lugnt. Inte alltför många nedgångar som det annars brukar vara. Så nu får vi se vad 2013 har att bjuda på :)) förhopppningsvis blir det ett händelserikt år tillsammans med min älskling och våran lilla familj.

Happy New Year

Vardag / Permalink / 7
Nu var det inte många timmar kvar på året. Vi skulle firat i Småland som vi gjort nu i några år, men eftersom jag bara var ledig en dag så kände vi att vi inte orkade köra dom milen och dessutom slutade jag vid klockan fem också. Så vi blir hemma. Jag och honey och pälsklingarna. Whisky är ju livrädd för alla smällare så det blir till att ta hand om honom så gott det går ♥
 
Till middag blir det iaf rostbiff, hasselbuckspotuttisar och till efterätt lite chokladdoppade jordgubbar :) smarrigt. Och så lite rött vin på det eftersom vi inte gick till systemet i tid. Vinet får vara skumpan haha.
 
Gott nytt ååååååår iaf :D hoppas ni kommer ha en härlig kväll.

2012 - Året som gått.. Maj - Augusti

Utmaningar & Listor / Permalink / 2
Gick på rehab de sista gångerna med lillen. Tog min första cykeltur tillsammans med H på 8 år :D vi hade aldrig cyklat tillsammans innan, vilken upplevelse haha. Tog långa härliga promenader med Whisky eftersom minstingen fortfarande inte fick gå långt. Fösta brännan infann sig också.
 
Den regniga sommaren satte igång :P H besteg Kebnekaise OCH cyklade Vätternrundan. Firade midsommar i småland och firade 8 år tillsammans. Kom in i en ordentligt psykisk svacka som resulterade i 1 veckas sjukskrivning. Efter det började jag knyta makraméarmband för att lindra stressen.
Fick min allra första Macdator. En underbar Macbook Pro som jag älskar högt idag.
 
 
Hade 3 veckors semester som spenderades uppe i ett regnigt Borlänge. Under de 3 veckorna jag var där så var det regnfritt 6 dagar haha. Var helt själv på min semester för H fick lov att jobba. Körde dessutom bil ensam hela vägen upp, första gången :)
 
Började använda hårprodukterna från WEN och mitt hår och min hårbotten har aldrig mått bättre :D
Whisky fyllde 8 år. Köpte även vår första egna utegrill. Vaccinerade oss för Thailand och nedräkningen kunde börja på riktigt. Njöt av det sista av sommaren och fick finbesök av svägerskan med familj.
 
Till top