R A G G S O C K O R

Vardag / Permalink / 0
Med stormen kom den kalla luften. Dags för ca 8 månader av frysande haha. Igår kom äntligen Henke hem igen efter att ha varit i Polen i en vecka. Älskar Gabriels kramar, men Henke har ju lite mer kraft i sina, om vi säger så :)
Idag har vi tagit oss an häcken från helvetet. Taggar överallt & när grannen redan klippt sin så kan ju inte vi vara sämre direkt. Söndagssyssla när man har hus helt enkelt :)
Nu sitter jag med ansiktsmask, brasan tänd & ska göra mig en balja te i vanlig ordning. Imorgon är det morgonmöte på jobbet & sen är jag ledig resten av dagen. Superskönt.
 
Gud jag måste försöka få ner Photoshop till nya datorn :O I NEED.
 
Hoppas ni får en mysig kväll allihopa. Puss
 
 

Smithfield - If It Ain't You

Musik / Permalink / 0
 
När en låt & dess text träffar rätt i hjärtat.
 
If it ain't you, if it ain't you
There's no one else worth giving my heart to
If it ain't you, if it ain't you
No I don't know what love is if it ain't you

Hösten är här

Vardag / Permalink / 0
Vi lever i ett överflöd av äpplen & snart faller även löven känns det som :) i torsdags, efter 10 års väntan, så gick jag & babe & tatuerade oss. Vi skrev trollungens namn. Babe på underarmen tillsammans med ett litet hjärta för mig & jag skrev på ena armen. Ska även boka tid för en till på andra armen, en lite större den gången då.
Annars så spinnar livet vidare. Jobbar & försöker va med familjen så mycket det bara går på fritiden. Inte mycket som pågår med andra ord. Försöker hålla denna lilla skrangliga blogg vid liv men det är svårt att hitta tillbaka.
Ni hittar mig annars på Instagram där jag uppdaterar varje dag. Numera öppen: Candis :) som alltid.
 
Puss
 
 Typ första gången ni får veta Mini-Me's namn :´D no secret anymore haha. Gabriel. Vår älskade Gabriel.
Till top