TJUGOÅTTONDE FEBRUARI

Vardag / Permalink / 5
Trooor vi har kommit på internetfelet nu :) så nu har jag inte spotify igång mer och då funkar internet utan problem haha. Pappa har inte bästa routern direkt men bättre än helt dött som innan iaf.

Känns knas att det faktiskt är Mars imorgon. Redan.. Det får iofs gärna gå fort nu så våren och sommaren kommer och så vi får åka vidare dit vi ska i livet. Längtar massor.

Har tydligen namnsdag idag också. Maria :)

Suttit och kollat tillbaka i bloggen, laddat ner lite bilder och upplevt gamla minnen. Saknar det så enormt. När vi var tillsammans, hela våran lilla familj. Det saknas ju en liten kille. Man vet aldrig vad man har förrän man förlorat det. Men vi håller ut, det måste vi göra. You don't fail until you give up ♥
Det är också kul och läsa hur man skrev och betedde sig förut i bloggen. Och jag kan verkligen förstå varför folk inte tog mig på allvar och gjorde narr av mig. Men det bevisar också att man inte kan känna en person inpå livet bara genom en blogg.

Men nu är det sänggående för mig, helt slut nattis.

Good Afternooon..

Vardag / Permalink / 14
03.18 gick vi och lade oss inatt haha. Gick i sömnen gjorde jag också, vaknade av att jag tände lampan i taket och började klä på mig, helt sjukt. Gick och lade mig och så hörde jag hur dörren till rummet där sis sov hur den öppnades och stängdes och hon hade inte varit vaken haha. Två nattvandrare. Scary.

Annars händer det inte så mycket. Bråkar med internet fortfarande och försöker få in det i skallen på min käre far att han behöver byta ut sin router ifrån 80-talet för det går inte att surfa på skiten. Och då sitter det en kabel i min dator och kör inte på trådlöst. Redan startat om det 3 ggr idag på 1 timme.

Idag händer inte mycket alls. Seg söndag. Lillsis och hennes pojkvän kommer och äter tacos vid fyra och sen blir det bara lugnt. Kanske blir lite första säsongen av The Hills :) gud vad Heidi var söt där och nu helt förstörd. Skulle vara skoj och ha resten av säsongerna också, har ju bara ettan. Får inhandlas sen kanske :)
Nej nu får det vara nog hehe puss ^.^

Till top