I should be asleep..

Vardag / Permalink / 13
Sista natten i våran lägenhet, sista natten i sverige dessutom. Är lite smånervös för resan ner faktiskt. Tung bil, vägar man inte känner till. Men de ordnar sig nog.

Varit hos Micke och hans föräldrar hela kvällen :) vilket mysigt och glatt gäng. Mumsade havskräftor. Det ni :D speciell smak faktiskt och de var enooorma, men jag tror att jag gillar våra träskräkor bättre hihi. Inte lika skräckinjagande och man kan lättare få bort bajsranden hahaha.

Bloggkrångel idag också verkar de som. Fick ett tips iaf om att gå in på Statistiken och trycka F5 så går iaf den igång.
Men många verkar kunna pyssla som vanligt medans inte jag kan göra så mycket alls :P orättvist!

Men nu ska jag försöka sova, även om mitt hår är blött och kommer se ut som hej kom och hjälp mig imorgon :))))) Hörs om några dagar nu vänner. Imorgon hinner jag inte posta något inlägg. Puss puss puss pusss

Bilder från sommaren!


Min lilla älskade hund..

Thoughts..

Candis / Permalink / 6
Idag jobbar jag sista dagen på Hallbergs Guld. Känns småtråkigt när man lyckats kommit in så bra i en grupp och trivs med människorna man jobbar med och så ska man åka iväg och göra annat.
Honey sa det i förrgår också att han tyckte de var lite tråkigt att flytta härifrån nu när vi fått vänner och kommit in i stan och lärt oss det mesta. Men det är ju så livet är och vi kommer säkert hamna någonstans superbra sen senare i livet där vi kommer stanna. Vi får ta igen allting då på något vis :)

Efter jobbet ska vi växla in alla pengar till Euro och sen imorgon så åker vi vid åtta på morgonen för att ta färjan över till Tyskland vid klockan tre på eftermiddagen. Tänkte ta och videofilma på vägen ner så ni får se lite av resan :))

Förstår ni att vi ska åka imorgon?
Det gör inte jag, Har gått sjukligt fort!
Så ikväll blir mitt sista inlägg för några dagar. Vet inte när jag kommer få internet men de tar nog inte lång tid ;) hehe.

För en gångsskull har Katrin pratat om någonting bra. Avskyr henne som pesten men när hon pratade påThe Voice om provocerande bloggar så har hon ju ingenting annat än rätt. Ja hon har även själv provocerat fram läsare och de säger hon ju också i klippet att bloggarna kanske har blivit inspirerad av henne. Mycket möjligt men jag tror allas våran lilla KIssie ligger bakom det mesta. Innan hon blev känd var de ju ingenting mot var de är nu =// tråkig och skrämmande utveckling.

Kan inte lägga in videoklipp, de får komma senare.
Nu ska jag till jobbet :)) Puss pusss
Till top