Aviators..

Photography / Permalink / 3
Lite shopping piggar alltid upp efter en lång jobbvecka :) köpte de efterlängtade Ray-Ban brillorna med blått spegelglas, sjukligt läckra. Köpte även en ny bodymist från Make Up Store, har en sedan tidigare som jag älskar och denna fastnade jag för direkt och även H.
Köpte rosor häromdagen också. Vi har ju världens bästa blomsterbutik bredvid jobbet. Härliga priser och denna stora bukett kostade 80 kr om jag inte minns fel. Inte illa pinkat :D
 
Känns som om jag börjar få ont i halsen O.O inte alls bra. H kände också nåt imorse. Typiskt om man skulle bli sjuk nu, ingen lust alls med det.
 
Resten av dagen kommer bara bli lugn och skön. Till middag blir det grillat med bakad potatis :D GOOOOTTT.
 
Pussar
 

Butler & Stones

Nails / Butler Please, Essie, Set In Stones / Permalink / 10
Den blåa är något ljusare i färgen än vad bilderna visar, dock så otroligt snyggt på. Samma gäller glitterlacket :D den kan man ha mycket roligt med.
Finns att köpa hos Eleven ♥
 

At home..

Inredning / Permalink / 2
Har alltid älskat torkade rosor. När jag och H flyttade från Filipstad så fick jag lov att slänga alla som jag sparat genom åren. Hade alltså rosor från när jag var liten som jag hade sparat och jag kom ihåg när jag hade fått varenda en. Varje ros, varje bukett var ett litet minne. Än idag gör det lite ont i hjärtat att tänka på det och nu försöker jag spara än en gång :) skitsamma om de samlar lite damm, det är det värt.
 
Till top