Nyårsnaglar

Nails / Permalink / 3
1 lager av varje lack. OPI It's Frosty Outside - Essie Set in Stones och avslutade med China Glaze Nova :) hoppas ni får en mysig nyårsafton ♥

Året som gått - 2014 - September - December

Utmaningar & Listor / Permalink / 0
Åkte över till Gotland och stängde stugan tillsammans med och pappa.
Tog mitt första bad här hemma i lägenheten. Stort för mig haha.
Fick besök i lägenheten igen och fick ett paraply snott.
 
 
Var på bröllop i Göteborg. Åkte till Stockholm en sväng. Zamme fyllde 9 år. Vann nappar till G :) första gången jag vinner nåt överhuvudtaget. Fick besök av mamma och pappa.
 
 
Ärvde kristallglas från mormor. 
Första snön föll här i Norrköping innan det ens blivit frost en enda dag. Försvann lika fort dock.
Henrik firade sin första fars dag i Krakow och jag spenderade 1,5 vecka uppe i Dalarna.
G åkte på sin första riktiga förkylning som höll i sig i över 1 månad.
 
 
Snön föll igen över Norrköping och vi spenderade julen uppe i Dalarna med min familj. G fira jul och åkte pulka för första gången. Henrik fyllde hela 30 år. Annars var december väldigt lugn och nyår kommer bli lika lugn. 
 

Vackra vinterlandskap

Vardag / Permalink / 1
Minusgrader och snö ute :D riktigt mysigt. Ge det en vecka, sen är jag inte lika positivt inställd till det haha. Tog en promenad med barn och hund tidigare. Avgaserna låg som en dimma över stan, så jag vände och gick hem igen. På den halvtimmen fick jag inte ett enda andetag frisk luft. Bra för astmalungorna. Usch. Beror väl på att det är så kallt kan jag tänka mig. Föredrar landet heeeelt klart.
 
Skönt att vara tillbaka lite i vardagen igen. Ett plus i kanten är ju att pappa H är hemma med oss också :) väldigt mysigt.
 
Till top