Första advent

Vardag / Permalink / 0

​Hoppas ni har en fantastisk första advent. 
Började dagen med en riktig mysfrukost med amerikanska pannkakor bland annat. Tog en sväng förbi mitt jobb och har nu precis vinkat av min mamma och pappa och lagt barn. Senare blir det lite färgning av barr och försöka fixa lite julklappar på nätet :) 

Puss på er

No snow yet

Vardag / Permalink / 0

Vart är snöööön? Dyker upp inlägg på IG mm titt som tätt som visar snötäckta, vackra landskap. Men ingenting här i mitten. Snöade lite en natt här, men det var ju inget som låg kvar på morgonen sen. Längtar efter snön. Att få se den underbara lilla pojken busa runt i snön och bara vara bekymmerslös. Det vita som lyser upp den gråa och mörka världen. Knastret under skorna. Bitande känslan i kinderna.

Har jobbat hela helgen. Full rulle med andra ord. Och jag trivs fantastiskt bra. Känner att jag blir en bättre mamma, en bättre sambo & fästmö. Jag behöver vara ute i ruljansen. Känna mig behövd helt enkelt.

Imorgon är det jobb igen för mig. Lilleman får vara hemma från föris för han är förkyld. Pappa Henrik blir hemma den här gången, sen är ju jag ledig i tre dagar och då får Mini kurera sig ännumer. Dock ska han på ett besök hos tandläkaren imorgon :) får se hur det kommer gå haha, lycka till att få kika i hans mun, säger jag bara.
Han börjar verkligen bli så stor. Nu ber han om "käcke" när han ska sova. Han vill bli omstoppad med täcket alltså ❤ älskade, stora, lilla du.

Nej nu ska jag avsluta den här enorma texten, skära mig lite kiwi & kombinera det med en enorm Milkachoklad. Godnatt & puss

 
Till top