Deadness..

Vardag / Permalink / 4
Det är tyvärr dött här i bloggen just nu. Jobbat långa pass nu de senaste dagarna och än är de inte färdigt. Är redigt trött och har ont i fötter och ena armen, men de går nog över. Har iaf köpt de efterlängtade järntabletterna nu, så jag hoppas väl att jag kanske kan bli liiite piggare än vad jag är just nu. Trött på att vara trött helt enkelt. Skulle kunna somna sittandes här vid datorn just nu.
Än är inte veckan slut. Imorgon är det upp tidigt igen som gäller, men kommer inte hem efter åtta iaf som jag gjort de senaste dagarna. Skööönt. Och på torsdag är de ju rödisdag = öppet som en söndag och fredag innebär halv åtta på jobbet och hem kvart i tre :) jag har wiiiieeerd tider just nu.

Nu vet ni vad jag kommer syssla med resten av veckan iaf, därför är de dåligt med uppdatering, men men, this is life :) puss puss på er, tror jag kryper i kojs..

End of weekend..

Vardag / Permalink / 0
Då börjar helgen lida mot sitt slut för den här gången. Den har varit härlig trots regn och lite jobbande :)
Så vi avslutade den med lite bio, alltid mysigt att göra någonting och inte bara hänga i soffan och glo på dumburken även om de har sina stunder det med, älskar att gå på bio tillsammans med H. Det var verkligen något vi saknade när vi bodde i Filipstad med närmaste bio 6 mil bort, tror inte vi var på bio på minst 1½ år då. Finns nog inget mysigare, nu när sommaren är här, än att gå ut och äta på någon mysig uteservering i värmen och sedan gå och se en riktigt bra film. Hålla handen i mörkret och bara mysa älskar känslan man får efter att ha varit och sett en riktigt bra film.

Så nu är det dags att ta pälsdjuren på kvällsprommis och sen dags att krypa till sängs för imorgon ringer klockan som vanligt 06.45 Kisses


Film: The Hangover II

Filmer / Permalink / 2
Jag var nog en av de få som inte gillade första filmen alls :P men denna var betyyyydligt roligare. Fanns många många skratt och vissa scener kanske man rent av vill glömma också ;D hahahaha. Se den!

Filmbeskrivning:
Phil, Doug, Alan och Stu är tillbaka i en ny baksmälla och den här gången är det Stu som ska gifta sig. De beger sig till Thailand där Stu’s svensexa garanterat kommer att bli allt annat än ”classic”.

Betyg:

♥♥♥♥♥♥♥/10

Till top