Shoppande..

Shopping / Permalink / 8
Måste sy upp klänningen dock. Vet inte vad de haft för en monsterlång modell för att sy den haha :D fin är den iaf och extra fin blir den sen när man blir brunfis.


 

Glossybox

Makeup & Skönhet / Permalink / 5
Detta fick jag i min allra första Glossybox:

1 ~ BURT'S BEES - Lemon Butter Cuticle Creme
100 % naturlig nagelbandskräm som ger naglarna en hjälpande hand. Denna intensiva kräm förstärker och återfuktar naglar och nagelband och lämner en frisk doft av citron.
2 ~ L'ORÉAL PARIS - Color Riche Le Vernis (full-size)
Nagellack med inbyggt topplack för maximal glans. Finns i 48 härliga färger och har en speciell, rundad borste som gör att ett penseldrag räcker.
3 ~ L'OCCITANE - Shea Hand Cream
Denna härliga handkräm med naturliga ingredienser från Provence innehåller honung och sötmandelsextrakt blandat med svag jasmin.
4 ~ MÁDARA ECOCOCOSMETICS - Toning Shower Soap
Stimulerar hudens ämnesomsättning och elasticitet samt gör att huden bibehåller sin fasthet. Innehåller algextrakt, havtorn, hästkastanj och åkerfräken.
5 ~ FRUIT GORILLA & FRIENDS - Caring Lipbalm (full-size)
Vårdande, ecocertifierade läppbalsam i härliga smaker. För var tusende såld produkt adopteras en föräldralös gorilla genom The Dian Fossey Gorilla Fund International.


Doften på Gorilla & Friends var ju kokos, kunde ju inte vara mer passande för mig :D har redan provat nagelbandskrämen också och mina stackars nagelband mår redan bättre faktiskt. Nagellacket kommer nog inte användas förrän till hösten, tyckte de var en väldigt tråkig och mörk färg och nu är ju våren och sommaren påväg så :)
Allt som allt är jag rätt nöjd och de ska bli spännande att få prova resten av produkterna och det ska bli spännande att få se nästan Glossybox också :)

Lite påfyllning..

Shopping / Permalink / 1
Blev en välbehövlig mascara & ansiktsvatten + en lite roligare necessär från Make Up Store & läppstift från Nouba :) parfymen fick jag av honey i födelsedagspresent, han köpte fel i onsdags så vi bytte den idag
Ska visa shoppingen från Zara också sen imorgon :) underbar klänning & två toppar.

Till top