MUS - Faisal

Fick detta i senaste Glossybox och det var verkligen det enda jag blev nöjd med också :)
Rätt lik OPI's Just Spotted the Lizard & Chanels Peridot. Något blåare i färgen. Riktigt läckra skiftningar i det. Anledningen till att ringfingret ser annorlunda ut är för att jag först testade ett matt topplack, men det blev inte bra.

3 lager + Seche Vite Top Coat


Lite Gotland

Här kommer lite blandade bilder från när vi var på Gotland i slutet av April, början på Maj. Mest blommor haha. I like my flowers helt enkelt :)) snaaart är vi där igen. Längtar.

I rapsen

Min sambo fick agera lite fotograf idag :) han tog med oss till ett fantastiskt rapsfält lite utanför stan. Måste åka dit en gång till i veckan känner jag.

Maj.. I love you

 Långa promenader varje dag. Vardagslyx i form av en latte efter just en promenad. Rabarberpaj & blommande äppelträd. Maj månad får gärna gå på repeat om och om igen. 

Mini-Me har verkligen kommit långt nu. Ett tag trodde vi att han aldrig skulle kunna ta sig framåt utan skulle ligga som en liten säl konstant. Men nu går han själv, tar sig upp själv och knallar runt överallt. Våran älskade unge. När jag såg han och Henrik gå till parken, tidigare ikväll, så kunde jag inte hålla tårarna borta. Hand i hand. Stor och liten. Trodde aldrig jag skulle känna en så stark kärlek som jag gör till dessa två.


The smell of lilacs

 Har plockat med mig lite syréner från promenaderna. Så nu doftar hela hallen av dessa härliga blommor. Syréner kommer alltid påminna mig om skolavslutningarna när jag var liten. Känns som att det är ett barndomsminnedoft hos de flesta faktiskt :)

Har du något minne, som just doften hos syréner, tar dig tillbaka till??


The pink and the gorgeous

Promenad på 7,5 km idag och närmare en mil igår :) känns skönt i benen och kroppen. Fotade detta underbara träd när vi var ute idag. Tur jag hade kameran med mig.

Igår umgicks vi med goda vänner hela dagen och grillade vid deras landställe på kvällen. Mini-Me skötte sig hur bra som helst. Snällare barn får man ju leta efter.

Riktigt irriterad på grannarna som bor snett ovanför oss också. Deras lägenhet ligger ovanför vårat sovrum kan man väl säga. Iaf så klippte tjejjen i hemmet, håret på sin sambo, på deras balkong, och sopar håret ner på asfalten nedanför. Där ALLA i huset går in och ut från porten. Det ska ju tilläggas att det håret var inte kort, det var ca 1 dm i längd. Vad tänker dom med? När vi kom hem från promenaden fastnade det stora tovor med äckelhår på barnvagnens hjul och i våra skor. Vi tog upp allt hår med en hundbajspåse och hängde på deras dörr, för de var inte hemma. Retards säger jag bara.

Vi tar det lite lugnt just nu medans Mini sover en stund. Skönt :)


And then it was friday

Idag promenerade vi närmare en mil på förmiddagen. Riktigt skönt efter mat och fikafrossandet igår hos svärmor. Gick till ett ställe i Norrköping som kallas Vrinneviskogen. Massor av olika motionsspår i en underbar skog. Hörde göken gala och andades frisk luft och bara njöt av skog, natur och ensamhet.

Henrik har varit ledig nu i två dagar. Alltid lika härligt att ha honom hemma hos oss så vi kan umgås hela familjen.

Resten av kvällen myser vi ned oss i soffan framför Ack Värmland :) puss


Horse

Vackra djur. Älskat hästar sen jag var liten. Denna träffade vi på när vi var ute och promenerade på Gotland en dag.

Lite IG-bilder

​Lyckades faktiskt få färg när vi var på Gotland. Helt galet haha :) 

Jag är en person som lätt kan drömma mig bort när jag går bland alla ruiner och gamla byggnader. Hade varit fantastiskt att fått se hur allting såg ut när det var nybyggt. Hur gick dom tillväga för att bygga allt? Hur lång tid tog det? Vem la den första och sista stenen?? Sånt kan jag fundera på när jag vandrar runt bland alla vindpinade pelare i de gamla kyrkorna i Visby.


On my walk

​Var ingen inspirerande promenad alls idag. Att det ska vara så himla svårt att ta sig ut ur stan till fots. Motvind & noll inspo idag. Så jag gick inte lika långt som jag brukar, men jag gick iaf, det är ju huvudsaken.

Hittade vackra träd iaf :) alltid nåt.


Blåsippor

Växte massor av vitsippor på tomten på Gotland, men även massor av blåsippor :D aldrig sett så mycket blåsippor tror jag. Det växte överallt, vart man än såg så var blått eller vitt.
Bildinläggen får bli lite uppdelade. Skulle jag visa allt på samma gång skulle det svämma över haha.

Hemma igen

​Kom hem till en väldigt grönt Norrköping :D var betydligt grönare här än på Gotland. Ångest som bara den när vi skulle åka hem, men när vi väl svängde in på gården så kändes det ganska skönt att få vara hemma igen faktiskt. Tro det eller ej.

Lagt på mig med en bra vana också :) promenader på ca 1 h om dagen, runt 5-7 km varje gång. Henrik och jag promenerade massor när vi var borta och det tänker jag fortsätta med. Känner mig gladare och piggare. Får se hur motiverad jag kommer vara den dagen som det spöregnar ute haha :D

Dyker nog upp lite inlägg här sen med bilder. Dessa ovanför har jag tagit med iPhonen dessa två dagar. Äntligen äntligen är våren/sommaren här på riktigt. Spritter i hela kroppen. Puss på er
V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow