2017-09-23
  13:47:40

Han är här ♥️

Finaste Oryx. 3 nätter tillsammans nu & inatt sov han hela natten utan att behöva gå ut & ingen kiss på golvet på morgonen. Tänk om Mini hade kunnat sova hela natten också 😂2017-09-14
  10:58:57

Inte mycket till läsning

Varit väldigt långt uppehåll här på bloggen. Största anledningen till det är att min dator har kapsejsat. Den har tappat kontakten med hårddisken och vi har inte kommit oss för att åka till någon med den för att få hjälp 😕 känns jätte jättetråkigt.

Vill fota också men känns meningslöst nu när jag inte ens kan ladda upp bilderna. De ligger bara i kameran. Saknar verkligen att blogga och nu när jag har lite mer tid igen, så ökar saknade bara mer och mer.

En nyhet är att vi, nästa vecka, ska åka och hämta en ny vovve 😃 en Norrbottenspets. Blivande jakthund. 
Känns skönt i hjärtat att Zamme, än en gång, får sällskap de sista åren i livet. Samtidigt har jag lite ångest. Att börja om på nytt igen, men det kommer antagligen bli lättare för oss att hitta hundvakt till nya vovven med tanke på att Henrik har så enormt mycket vänner inom jakten som kan hjälpa oss. OM vi skulle behöva hjälp vill säga.

Men nu vet ni anledningen till avbrottet iaf. Puss på er
V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow