Went shopping today

Shopping / Permalink / 1
Tog en liten vända och shoppade lite idag. Käkade pannkaksbuffé och invigde nygamla vagnen. Äntligen kan han sitta i den, för den är ju nämligen frånvänd ifrån oss och vi har känt att han varit för liten innan, men han somnade nästan direkt i den, mysplutten :)
Så nu ska vi bara busa och sen ta en promenad i solen. Pussar
 
Nya bodys, pj's, hängselbyxa & en jacka till mini :) han växer ju så det knakar.
 
Perfeeeeekt till när Mini-Me fyller år :) 249 kr på Clas Ohlson. Bra pris också!
 
Plattar ju inte håret så mycket längre så kände att en vårdande olja var på sin plats :)

S U S H I

Vardag / Permalink / 4
Idag har vi mumsat sushiiiii. Så himla gott. Skulle kunna äta det varje dag, men 89 kr/10 bitar är rätt saftigt faktiskt så vi äter det väldigt sällan nuförtiden. 
 
Vi har skrattat så tårarna runnit nu på kvällen. Mini-Me var ju så otroligt övertrött på kvällen, eftersom han sov middag lite för tidigt, vilket resulterade i att han skrattade för ALLT. Han skrattade åt Henrik, han skrattade åt sitt eget inspelade skratt, skrattade när han låg på skötbordet för det kittlades lite när blöjan skulle på mm mm. Toppat med lite gråt också såklart. Övertrötthet kan inte bara vara skratt :) men gladare barn får man ju leta efter. Älskade älskade barn. Somnade som en stock kvart över åtta också och har inte vaknat sen dess.
 
Så nu kör jag lite nageluppiffning och fortsätter planera för hans födelsedag + trycker i mig ett antal Skittles. Sista godiset för nu ska f*n muffinsmagen bort innan sommaren!!
Till top