Lyssnar på just nu..

Musik / Permalink / 0
Älskar själv sånna här listor för det finns mycket tips man kan få ifrån andra och på så sätt utöka sin egen spellista.
Detta är några av låtarna som jag lyssnar på just nu iaf 
 
Urban Cone - Freak
 
Deportees - The Doctor In Me 
 
The XX - Angels 
 
 Sixx:AM - Skin
 
 Placebo - Running Up That Hill
 
 Spencer & Antfood - Trek
 
 

Tråkigheter..

Gnälligt, Vardag / Permalink / 2
Något som gör mig fruktansvärt irriterad och förbannad är när folk skriver snäsiga kommentarer, anonymt såklart, och påpekar olika saker mm mm och så står det klart och tydligt i texten vart t ex källa och dylikt kommer ifrån. Men de ORKAR inte läsa, eller kanske INTE KAN läsa ordentligt och sitter och spyr ur sig en massa skit och påpekar så spydigt de bara kan att man har fel, eller gör fel.
 
Läs först, ORDENTLIGT, kommentera sedan!!!
 
Exempel på kommentar som ramlade in idag:
lite fult att du skrivit "bilder & allt annat material jag skapat är skyddat av copyright lagen" när du själv brytit mot den. den här texten är skapad av lari salminen på designadinblogg.se
 
I slutet av det inlägget, där denna person kommenterar, står det Källa: Designadinblogg
Alltså, det är INTE jag som tar åt mig att det är JAG som skrivit den texten!! Det är INTE jag som kommit på hur man gör!! Men pga någon form av lässvårighet kom inte detta fram till läsaren, vilket då gör mig förbannad för jag får ta emot en ättikssur kommentar!
 
Sååå nu har jag fått ventliera :P Tjing och pöss
 
(Fråga mig inte vad som händer med designen heller, Blogg.se strular som bara den och allting ligger hullerombuller, har iiinte touchat designen alls)

Till köket..

Inredning, Vardag / Permalink / 6
Båda blommorna i köket hade dött, så idag åkte vi och köpte nya krukor och blommor. Det är verkligen inte det lättaste att hitta nåt som kan vara i köket där det är sol en bra stund på dagen, allting dör ut, så nu provar vi med orkideér och ser om det funkar :) dom verkar ju trivas i våran lägenhet, så vi får se om de gillar den platsen.
 
Riktigt kär i krukorna också :D hade andra i tankarna, men något liknande fanns ingenstans så jag fick tänka om.
Till top