Zoya - Carter

Nails / Permalink / 2
Detta är ett sandlack och får en mattare finnish om man inte använder ett topplack. Jag gillar mer sparkly så jag använde det såklart :)
Lättapplicerat och för en ordentlig täckning så krävdes det tre lager.
 
Baslack: Orly - Bonder
3 lager Carter
Topplack: Essie Gel Setter

Virus..

Vardag / Permalink / 1
Vi har inte haft någon tur alls med sjukdomar de senaste två veckorna. Först Henrik och jag, sen blev Mini sjuk och har fortfarande inte blivit bättre. Inatt hade han närmare 40 grader och var otröstlig. Det slutade med att han fick sova hos oss och vaknade inte förrän vid tjugo över åtta imorse. Han vaknar ALLTID runt klockan sju annars.
Varit hos två olika läkare. En sa halsfluss och skrev ut penicillin. En sa virus och att han aldrig hade skrivit ut penicillinet. Så vi slutade med det och i princip bara väntar just nu. Tråkigt att man ska behöva misstro läkare och att man måste träffa flera olika för att få rätt diagnos.
 
Igår fyllde jag år också. Hela 31 år. Firade genom att jobba och fick besök av svägerskor och svåger på kvällen :) fick underbara örhängen av kollegorna på jobbet och av familjen fick jag ett nytt objektiv. Wohoooooo. Ett Canon 50 mm 1,4 :D nu vill jag att våren sätter igång och tågar in på riktigt så jag kan få använda testa det på riktigt. 
Det var lite av våran vecka.
 
Så nu ska jag sätta mig i soffan en stund och vänta på att Mini ska vakna.
 

Sjukstuga..

Photography, Vardag / Permalink / 1
Mannen har haft ca 39 graders feber och mer sen i torsdags och jag började må dåligt i lördags och har haft närmare 39 i feber. Men nu har jag inte tagit ipren sen igår kväll och än så länge är det lugnt. Så jag hoppas jag kan gå till jobbet imorgon. Fick lov att sjukskriva mig igår och idag. Jag som skulle på kurs i Sthlm :( typiskt är bara förnamnet.
 
Hoppas ni får en mysig tisdag iaf. Det ska vi försöka ha, i soffan haha.
Till top