Ihjälskrämd..

Vardag / Permalink / 7
Visst är det mysigt att gå och lägga sig när man är nyduschad och precis har bytt sängkläder :) det är så mysigt och gosa ner sig och allting luktar så gott och fräscht. Vem känner inte igen den känslan??

Höll på att skita knäck när jag var ute med hundarna nu på kvällen också. Plötsligt kommer något "studsande" på vägen. Trodde de var en hund och började håva in mina. Men sen ser jag djuret vänder på sig och får syn på en vit jäkla rumpa. Rådjursjäkel haha. Skrämde ju livet ur mig. Här där vi bor, även om de är nära till skogen, så brukar man inte se rådjur och annat vilt nere vid husen så ofta. Men om man däremot åker ner till min svärmor så kryllar det av hjortar överallt. Både dagtid och kvällstid. Man blir inte förvånad över att se dom varje dag. Men här haha herregud jag blir ju så rädd.

Men nu ska jag gå och sova så det blir imorgon någongång :D en älsk kommer ju hem då. Puss pusss, nussa lugnt.

UPDATE.
Messade älsk och berättade att jag blivit skrämd och fick tillbaka detta: "Det var jag som skickade honom! Han heter Tusse och är ett skyddsrådjur! Natti älskar dig"
Naaaw

Den här bilden är tagen när vi var nere i Högsjö sist. Mitt på blanka dagen och vi räknade säkert till ett 20-tal hjortar som gick runt och smaskade.

Frågestunder i andra bloggar..

Candis / Permalink / 19
De kommer ju in en hel del kommentarer som: "Jag har frågestund, ställ gärna en fråga"..
Jag brukar ignorera dom och radera men denna gången frågade jag helt enkelt varför ska jag gå in och fråga dig någonting om jag inte läser din blogg? Är inte frågestunden till för dina läsare? För de som är intresserade av dig och vill veta mer vilket jag inte är??
Det tog hus i h*vete. Men snälla nån. Du har mage och komma in i min blogg, göra reklam för din egen och sen när man ifrågasätter, på ett icke snäsigt sätt, så får man skit tillbaka :P god damn. Vissa har verkligen inte stake att ha en blogg överhuvudtaget.

För tänk efter. Är frågestunden till för dig??? Eller för dina läsare???
För mig är det för mina läsare helt klart. Vad ska jag annars ha en frågestund till??

Men men nu har jag ett hjärta av sten och är dessutom aggressiv :) som hon så fint uttryckte det: "skulle vilja studsa min näve på deras fina näsor."
Jag tycker det är ganska intressant att ifrågasätta om de är nåt jag själv tycker är knasigt eller kanske rent av inte gillar. Det är väl bara och svara tillbaka, på samma sätt som jag skrev och så är det bra sen. Men att bete sig som ett litet barn blir ju bara drygt.

Make Up Store Charcoal Mask

Makeup & Skönhet / Permalink / 4
Någon som har nåt tips på hur fan man kan få masken att inte stelna förrän den sitter på ansiktet??? Hann få på den på kinderna och pannan och lite av näsan sen så blev allt i skålen till en enda gummisak. VÄRDELÖÖÖÖÖST!! Var ju bara att kasta..
Gjorde precis som de stod på förpackningen. Blandade med 40 ml varmt vatten, rörde i 60 sekunder och försökte smeta på det på fejset men då hade de redan börjat stelna!
Till top