Smått & Gott..

Photography / Permalink / 7
Lite blandade bilder :) inte lätt när man är borta sen kommer hem och jobbar direkt. Lite vill man ju hinna uppdatera så nu tar jag mig lite tid medans jag väntar på att håret ska torka lite mer innan sänggåendet.
Imorgon är det sista passet som jobbas och sen semester i 1 vecka. Ångrar i efterhand att jag inte tog ut två på raken eftersom vi planerar att åka utomlands igen i vinter, men 1 vecka är lite fjuttigt och man sen ska jobba hela hösten och endel av vintern igen. Får se hur det blir :)
Men under veckan blir det upp till Borlänge i några dagar, sen åker vi till svärmors landställe och spenderar några dagar där ensamma eftersom dom inte ska vara hemma. Förhoppningsvis kommer våra vänner från Småland dit också under sista helgen :D myspyyys. Hoppas verkligen det blir fint väder nu. PLEEEEASE.
 
Men nu är det väl dags att blåsa barret och krypa till kojs. Puss på er ♥
 
 

Vi har kikat på hus..

Vardag / Permalink / 16
I ösregnet åkte vi och kikade på ett hus idag. 
Det var rena drömmen. Vi får helt enkelt se vad som händer. Pendlingen kommer inte bli så himla roligt dock och det var det stora minuset.
Egen brygga vid en sjö, två uthus för gäster, panoramafönster ut mot sjön mm mm. Väldigt avsides allt annat :)
 
Vår första visning någonsin av ett hus också :D spännande.
 
 Fler bilder finns på HEMNET :D rena drömmen.

Dimman ligger tät..

Photography / Permalink / 14
Kvällen innan midsommar låg dimman över fälten bakom våra vänners hus. Dimma är verkligen fängslande och jag kan än idag tycka att det samtidigt är lite läskigt. Fråga mig inte varför :)
 
Till top