Smått & Gott..

Lite blandade bilder :) inte lätt när man är borta sen kommer hem och jobbar direkt. Lite vill man ju hinna uppdatera så nu tar jag mig lite tid medans jag väntar på att håret ska torka lite mer innan sänggåendet.
Imorgon är det sista passet som jobbas och sen semester i 1 vecka. Ångrar i efterhand att jag inte tog ut två på raken eftersom vi planerar att åka utomlands igen i vinter, men 1 vecka är lite fjuttigt och man sen ska jobba hela hösten och endel av vintern igen. Får se hur det blir :)
Men under veckan blir det upp till Borlänge i några dagar, sen åker vi till svärmors landställe och spenderar några dagar där ensamma eftersom dom inte ska vara hemma. Förhoppningsvis kommer våra vänner från Småland dit också under sista helgen :D myspyyys. Hoppas verkligen det blir fint väder nu. PLEEEEASE.
 
Men nu är det väl dags att blåsa barret och krypa till kojs. Puss på er ♥
 
 

Vi har kikat på hus..

I ösregnet åkte vi och kikade på ett hus idag. 
Det var rena drömmen. Vi får helt enkelt se vad som händer. Pendlingen kommer inte bli så himla roligt dock och det var det stora minuset.
Egen brygga vid en sjö, två uthus för gäster, panoramafönster ut mot sjön mm mm. Väldigt avsides allt annat :)
 
Vår första visning någonsin av ett hus också :D spännande.
 
 Fler bilder finns på HEMNET :D rena drömmen.

Dimman ligger tät..

Kvällen innan midsommar låg dimman över fälten bakom våra vänners hus. Dimma är verkligen fängslande och jag kan än idag tycka att det samtidigt är lite läskigt. Fråga mig inte varför :)
 

Midsommar för 9 år sedan..

 
9 år fulla av upplevelser & erfarenheter. Både på gott & ont. Älskar dig nu och för alltid ♥ vill åldras och bli gammal och grå med dig mitt älskade hjärta.

Våran helg..

Haft en underbar ledig helg hemma hos svärmor. Träffat H's systerson, ätit & druckit gott. Sovit underbart i husvagn och bara njutit i solen. Gissa om det var mysigt att sova i husvagn igår kväll när regnet började smattra mot taket :D för exakt 9 år sedan så sov jag & H i husvagn tillsammans när vi träffades och han kom upp till Borlänge. Vilka minnen.
 
Imorgon är det dags för jobb igen men sen är det ledigt igen i 2 dagar och då åker vi ifrån Gbg igen. SKÖÖÖÖNT!
 
 

Great day..

Hahahaha jag kan verkligen känna igen mig i detta :D kanske är ensam??
 

The same evening..

Här kommer lite fler bilder ifrån den vackra kvällen häromdagen. Kommer nog bli fler fototillfällen under sommaren :D ljuset var verkligen helt otroligt.
Idag har jag varit ledig. Lapade lite sol innan regnet satte igång. Blev en liten löprunda också. Terräng 3,6 km. Gissa om jag var död efteråt. Idag var en dag då benen inte ville vara med och flåset sög verkligen. Men bara att ta nya tag på tisdag igen sen :)
 
Men nu ska jag ta och skära upp lite ananas och sen blir det nog några avsnitt av True Blood. Puss puss
 

Summernights..

Svårt att föreställa sig att man har den här idyllen bakom huset i princip. Detta är varför jag väljer att bo utanför stan och inte mitt i betongen och smeten. Otroligt vacker & varm sommarkväll ♥
 

Run like a gaselle..

 
3 km på 18 min :) känner mig väldigt duktig och go i kroppen just nu och det ska bli så skönt att ta denna lilla kopp med gottis och sätta mig i soffan bredvid baby & kika på tredje säsongen av Game of Thrones. Började prenumerera på HBO Nordic idag, så äntligen kan jag se fortsättningen av True Blood också :D
Ha en underbar kväll nu alla ♥

A day..

 
Lediga dagen spenderas utomhus i solen :D ikväll blir det löpning efter 4 dagars ofrivillig vila. Längtar :)

Weekend..

 
Trodde aldrig jag skulle säga det, men den känslan efter man sprungit är uuuunderbar. Varm, svettig, go i benen :D 5 ggr har jag nu varit ute & 2,6 km varje gång. Härligt. Hoppas lungorna blir bättre av detta. 60 % lungkapacitet hahaha, bra där astmatikern Sara.
Annars har jag jobbat och stått i :) mycket att göra nu inför sommaren, men snart är det lite semester som väntar. Tog bara en vecka i sommar bara för att spara lite om vi ska iväg utomlands senare i vinter :)
 
Men nu kryper vi ner i soffan för lite nya avsnitt av Game of Thrones, inne på andra säsongen, kan inte sluta titta :DV Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow