Down low..

Vardag / Permalink / 7
Har varit riktigt dålig nu i några dagar. Fick under jobbpasset i onsdags ett rejält hostanfall och efter det dök hela min kropp ner i ett sjukvakuum. Har inte mått såhär dåligt på flera år, men känner idag att det börjar vända åt det bättre. Har träningvärk i mage och rygg eftersom jag hostar så mycket, huvudet är som en överstoppad köttbulle och näsan ska vi inte tala om, usch hemskt. Våra planer för nyår gick ju åt pipan också :'(( så det kommer bli en ligga-i-soffan-firande för oss. Känns lite smått överjävligt tråkigt om jag får säga det själv.

Kollat på True Blood och även H har fastnat för den :)) tredje säsongen ska inhandlas idag för nu är snart tvåan slut och vi kan ju inte bara sluta kolla nu heller. Hoppas fjärde planeras att släppas inom en snar framtid också.

Vi ska iaf äta lite gott ikväll och fortsätta kolla på True Blood. Så hoppas ni får en betydligt mer händelserik kväll sötisar. Pussen

Då var helgen över..

Vardag / Permalink / 8

Ni får verkligen ursäkta min kassa uppdatering. Jobbar och sliter och är förkyld fortfarande. Kommer hem och går och lägger mig i princip. Här inunder ser ni mina två julklappar som jag fick av min älskade H

Känns jättekonstigt att julen är över. Som vanligt gick det otroligt fort.


Myst med Disneyfilmer två dagar i rad nu :) perfekt avslutning på dagen. Ikväll är det Aladdin som står på schemat. Är nämligen ensam hemma just nu men imorgon får jag äntligen krama om mina tre älskade killar.

 

Hoppas ni myser och har det bra just nu iaf. Pussen

 


Älskling pysslar med biskvier :)
Till top