Mango tree.

 
 

Cold as hell..

 
Ledig dag :) väldigt gött. Tyvärr är bloggen otroligt död just nu. Känner ingen riktig inspiration just nu och dessutom jobbar jag hela tiden. Förhoppningsvis blir det bättre när det blir ljusare ute och energin kommer tillbaka. Nu får vintern gärna ge med sig, vi har barmark men det är ju fortfarande ingen som helst värme och regnet öser ner. Ge oss vår nuuuuuu. Snälla :((
 
Men nu ska jag gå och hjälpa bejb med middagen, hemmagjorda kebabrullar. Men ist för kebab är det renskav :D

5,4 km..

Någonstans hittade jag energin att gå ut på långpromenad idag. 5,4 km blev det tillsammans med russelkillen. Kallt och friskt och jag är fortfarande stelfrusen. Så nu är jag uppkrupen i soffan med tända ljus öööverallt & en kopp med varm choklad. Två lediga dagar till :) härligt. Längtar till middagen också, som jag kommer laga, lax i ugn med räkor och grädde, muuuuumma.
 
Hoppas ni har en härlig dag sötisar.

Time for spring..

Nu får det gärna ta och bli vår :D
 

Suuuunday..

 
Inte-göra-någonting-söndag :) skönt är bara förnamnet.
Vad hittar ni på idag?

- 16 grader..

När H smög upp imorse vid sju och åkte och cyklade kom han in och berättade att det var - 16 grader ute. Kändes extra mysigt att få ligga kvar i sängen då och dra täcket låångt upp mot hakan.
Hade planerat att gå långpromenad idag men kände mig inte riktigt sugen när termometern fortfarande visade - 14 när jag sen gick upp. Men det var så himla fint ute så jag och kameran tog en liten promenix. Nu får det gärna bli vår igen dock, vintern är vacker men våren/sommaren slår allt :D
 

Between the raindrops..

 
Går vaaaarm i mina lurar just nu :D otroligt härlig video också.

1 mil..

Varit väldigt duktiga och gått 1 mil idag :) inte ofta det händer. Från där vi bor till Partille är det ca 5 km så vi gick fram och tillbaka eftersom vi behövde handla. Härligt väder ute, isande vindar och lite sol.
Stötte på ännu ett bevis på människor som INTE ska ha hund. Hunden lös, gubben står still, hunden börjar springa åt andra hållet, gubben står still, hunden är runt krönet, gubben står kvar. Inte ett ljud från gubbfan, andra människor med hundar kommer gående och hunden är nu låååångt borta fortsatt springande åt andra hållet. Vad i h*vete?? Är du så lat så att du inte orkar träna din hund inkallning och inte kan ha hunden kopplad så ska du INTE ha hund!
Så nu fick jag ur mig det också haha. Snart dags att ta vovvarna, sen tänker jag ställa mig i en vaaarm dusch. Känner fortfarande inte mina lår ;D Pusss

Chinchilly..

Ett härligt grått lack ifrån Essie :D

Under water..

Man kan ha mycket roligt med en undervattenskamera :D TYVÄRR så immade linsen igen efter ett tag.
Här överkom jag en rädsla, snorkla. Jag tycker det är läskigt när man är helt utelämnad i vattnet och sen gillar jag inte att andas genom munnen och ha näsan blockerad haha. Stort steg för mig helt enkelt :D efter ett tag var det sjukt häftigt.
 

Gräsänka..

Eller vad nu fint folk kallar det :) H är ute och ska gå 4 mil mellan Borås och Ulricehamn med full packning, galning där. Jag ska ta tag i lägenheten och storstäda tänkte jag. Det behövs verkligen och man hittar inte alltid orken när man jobbar heltid.
 
Vad ska ni hitta på idag??
 

Paper Aeroplane

 
Påminner mig om Thailand en kväll på en restaurang :D otroligt god mat och skön musik. Är ni på Koh Chang, åk till Lonely Beach och besök Magic Garden :D

Anteckningsblock i skinn

MÅSTE ha :D hoppas den kommer in snart igen hos MEDVETNAPRESENTER. Dessutom är allting där fair trade :) känns lite extra bra att köpa den därifrån då. Jag behöver något att skriva ner mina tankar i, inte som en dagbok direkt, men bara nåt jag kan kladda ner saker i :)) 
 

The Sunset..

Sista kvällen på Koh Chang. Många går ner på kvällen för att kika på solnedgången, och så även vi :) var otroligt vackert.
 
Världens finaste fästman ♥ älskar dig för alltid.

Loy Krathong Festival..

En festival där man hyllar vattenandarna för att de gett oss liv. Jag & H kunde ju inte låta bli att köpa oss en liten båt med blommor som vi sedan gick ner med till stranden och skickade iväg i havet. Var väldigt mycket vågor dock så den kantrade ganska snabbt. Det betydde tur och lycka att skicka iväg en sådan tillsammans om man var ett par iaf :)
Samtidigt så blev vi även välsignade av en munk och fick varsitt armband, som vi fortfarande inte tagit av oss :D
 V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow