- 20 grader ute..

Vardag / Permalink / 7
Hur kommer det sig att vi lyckats pricka in 2 stycken "rysskölder" och 2 snöstormar i våran resa till sverige?? :P haha måste ju vara en på tusen att sånt händer egentligen.

Imorgon kommer de faktiskt dyka upp en liten designtävling :) hör och häpna. Än är inte undrens tid förbi haha. Slängde ihop en nu ikväll, tänkte det kunde vara skoj.

Älsk ligger och kollar på debatt :) knasen min. Blir en tidig kväll för oss, vi ska åka och lämna honom vid tåget vid halv sex imorgon bitti, uschan och så kommer de vara superkallt också. No fun alls. Hoppar han hinner med flyget som går sen också. Man vet ju inte alls hur tågen är nu när det är så himla kallt ute.

Skulle bara visa att jag lever hehe, hoppas ni får en fortsatt mysig kväll. Puss

Dåligt med uppdatering..

Vardag / Permalink / 8
Men till veckan blir det bättre, I promise. Då blir det tillbaka till "vardagen" och älsk ska åka ner till Danmark imorgon bitti :(( don't want to.

Men till veckan händer nog detta:
- Beställa tid för cellprov
- Designer ska göras
- Synundersökning
- Lämna CV lite här och var
- Ringa tandläkaren

Himla massa och då ska tilläggas att jag HATAR tandläkarn och cellprovet :P FY FARAO. Jag vill verkligen inte, men de måste göras. De får fasiken gärna söva ner mig under båda undersökningarna. Usch..

Idag är pappa och älsk och åker skidor och snowboard i Romme (kullen) ;) haha.
Ska äntligen boka New Moon också, wiiiiieeeee. Fick någon "återbäring" på CDON. Helt perfekt. Det gillas verkligen. Hoppas bara filmen hinner komma hem till mig innan vi sticker igen.

Fikadags.
Pusss

- L Ö R D A G -

Vardag / Permalink / 11
Kollar på ett sjukhusprogram och ett par blev påkörda och båda är jehovas vittnen och tar ej emot blod. De vägrar ta emot och mannen dog. Jag kommer aldrig förstå det, inte ett dugg. Jag kan inte förstå hur man kan neka sina barn och sin familj att få leva om blodtransfusion är det enda sättet? I princip tar man ju livet av dom =// man är medverkande i deras död.
Nej jag kommer aldrig förstå det. Stackars läkare och kirurger som lever för att hjälpa människor och så får de inte rädda människor.
Damen ville dessutom INTE låta läkarna ge tillbaka hennes blod under operationen och hon ville inte ha något i sig alls överhuvudtaget, hur ska man tro att man kommer överleva då?? Och hon gjorde inte det heller, hon avled 2 veckor senare!

Imorgon är sista dagen tillsammans med älsk, sen är det en vecka eller mer isär =/ tycker synd om honom som måste åka hem och tillbaka hela tiden som en jojjo. Kommer sakna honom enormt, de gör jag alltid även om vi alltid är tillsammans så är jag inte hel utan honom. Men kärleken övervinner allt, det har vi fått bevisat många gånger nu.

Gissa om vi är sugna på att köpa en Rav4 :) hihi. Men nej, vi måste vänta!
Nu ska jag krypa upp hos min älskade så jag hoppas ni får en underbar kväll. Pusss

Till top