Christmas feeling at home..

Vardag / Permalink / 5
Julen har fått flytta in till oss :) en av de bästa tiderna på året. Allting är ju så mysigt och varmt inomhus. Bakade saffransmuffins idag och knåpade sen ihop en krans. Alla tillbehör hittade jag på Panduro. Antar att ni kanske såg inlägget häromdagen här på Blogg.se? Nu ska limmet bara torka :)
Tänk att det redan är första advent imorgon, det är ju inte klokt.
 
Resten av våran kväll blir att spenderas i soffan med nybakade muffins & tända ljus överallt ♥
 

v. 20 ♥

Graviditeten / Permalink / 2
Detta är alltså söndagen, förra veckan, som fotot togs. Nu är jag i v 21 (20+4) så imorgon ska en ny bild tas och visas ♥ önskar jag hade tiden att visa kontinuerligt varje söndag t ex men jobbar tyvärr var tredje och då blir det sen för mörkt för att ta en bild.
 
Vi har börjat spana på vagn. Men herrejävlar vilken djungel det är. Och alla är verkligen experter och är snabba på att säga vad vi ska och inte ska ha :P det gör en ännumer förvirrad & uppgiven.
Spjälsäng & skötbord har vi sett ut iaf, men ingen idé att köpa än för då kommer det bara stå i kartonger i 4 månader till.
 
Den 26:e November kände jag den lilla för allra första gången. Då var jag heeeeelt säker på att det var lillan i magen som rörde sig, innan har jag alltid varit osäker. Kändes otroooooligt konstigt, läskigt, underbart, häftigt. Som en ilande känsla, en fiskstjärt som sparkade där inne. Ni kan ju förstå förvåningen när man sitter på bussen till jobbet och känner detta. Sen när jag åkte tåg hemåt på kvällen så rörde sig det för fullt där inne haha, vågade inte röra mig :D
Dagen efter när vi skulle sova så bad jag H känna på magen om han kände nåt och mycket riktigt så kom det en liten kick på sidan där han hade sin hand. "Var det en spark???" "Ja älskling, det var det." Häftigt :D nu känner jag verkligen när det är tarmar & när det är trollungen som rör sig och det känns verkligen överväldigande. Och mer ska det bli :))
 
Veckans Cravings: Julmust ;D
Veckans Krämpor: Ont i ben, höfter & rygg. Konstant kissnödig pga urinvägsinfektionen.
Veckans Humör: Upp och ner. Har märkt att jag har en lite kortare stubin haha.
 

Äntligen ledig helg..

Photography / Permalink / 4
Nu är jag trött. Och nu har jag ont. Kan ju bero på att jag sprang tillbaka till jobbet igår för att hämta min telefon & sedan sprang till tåget. IDIOT säger jag bara. Så jag har ont i vänstra benet just nu & lite upp över magen. Så går det när man är puckad och tror att man fortfarande kan göra saker man gjorde innan. Nej nej nej.
 
Vad har annars hänt då?
I lördags natt satt jag & H på förlossningsakuten. Hade jobbat hela dagen, kom hem och när jag börjat lugna mig känner jag ett väldigt väldigt tryck neråt i magen. Jag trodde ärligt talat att trollis ville ut :'( dessutom så kom det lite lite blod. Så jag ringde 1177 först och det tyckte direkt att jag skulle åka in, de har ju sina direktiv. De sa Sahlgrenska, när vi kom dit fick vi reda på att vi skulle till Östras förlossningsavdelning. Var bara att åka vidare. Väl framme fick vi vänta tills klockan var ca halv tre. Fick lite vattnig choklad & skorpor att knapra på medans vi väntade. Väl inne så kikade hon hur bebis mådde och vi såg då att h*n låg med huvudet neråt men att allt annat såg bra ut och liten verkade mår bra där inne. Hon mätte även livmoderhalsen som också var normal. Så det sista var kissprovet jag lämnat och vad visade det?? Jo urinvägsinfektion o.O snacka om att känna sig väldigt snopen. Blev väl kanske tryck av bebisens huvud + infektionen i urinblåsan som gjorde att jag kände det där hemska trycket.
Så denna vecka har jag gått på penicillin. Jätte roligt. Men skönt att det inte var något värre, snacka om att oroa sig i onödan men hellre åker jag en gång för mycket än för lite.
 
Vi hade även frost i veckan :) väldigt mysigt & jag passade på att ta med kameran när jag gick kortisvändan med liten, som mår bättre i sin rygg nu igen ♥ nu är det varmt och regnigt ute igen. Trök.
 
Har pyntat här hemma nu men önskar jag hade mer och ta fram haha :P 
 
Men nu är det soffläge som gäller resten av kvällen innan hundarna ska tas. Älsk är på julbord. Gissa om jag är avundsjuk :P Puss puss
 
Till top