Den sista Augusti..

Vardag / Permalink / 1
Då var det dags att ta sig in mot stan för eftermiddagsjobb. Känns alltid lika motigt att åka och jobba eftermiddag en fredag när alla andra är påväg hemåt för att ta helg :P That's life I guess.
Önskar er alla iaf en härlig fredag ♥

And now I say goodnight..

Vardag / Permalink / 0
Då var den här dagen snart slut. Gick väldigt fort som vanligt och imorgon är det dags för jobb igen och jobbar sen hela helgen och är ledig igen på tisdag nästa vecka. Fick endel gjort idag ändå så känner mig rätt nöjd ändå :)
Vill så gärna köpa ett avlastningsbord till sängen. Fått enorm dille på det efter att ha sett det hos andra bloggare. Ser så mysigt ut med frukost och dator vid sängen. Måste inhandlas helt enkelt! 
 
Uppdaterad Mac'en till Mountaion Lion också. Var rätt nervös för att allt skulle försvinna, men det gjorde det inte såklart :D så det ska bli roligt att testa nya systemet sen när jag har mer tid.
 
Men nu är det dags att ta de små moffarna på promenad och sen krypa i säng. Natti ♥

Wen Hair Care

Makeup & Skönhet / Permalink / 2
Ska bli otroligt roligt att testa WEN och se om det blir någon skillnad på håret. Kände att jag behöver något nytt för mitt hår som är ganska slitet efter dumheterna med blekning :) pratade med min frisör idag och hennes väninna hade använt det länge nu och pratade bara gott om det, så jag hoppas det blir samma resultat även för mig. Så nu ska jag prova Sweet Almond Mint så får vi se.
Kollade även upp ingredienserna i produkterna & det var väl ca 4 st som var mindre bra, dock innehöll mina produkter från Joico betydligt fler sämre ingredienser. Så det är bara att vänta och se.
 
Har använt det 1 gång nu, efter min färgning, och håret känns mjukt och friskt än så länge!
 
I paketet fick jag:
• 1 Cleansing Conditioner (350 ml)
• 1 Styling Crème (60 ml)
• 1 Re Moist Intensive Hair Treatment (56 gr)
• 1 Texture Balm (10 g)
• 1 Wide Tooth Shower Comb.
Till top