Och så var det söndag igen.

Vardag / Permalink / 0
Helgen börjar lida mot sitt slut. Barnet sover. Sambon har åkt till Stockholm för att sova tills imorgon. Jag mumsar choklad, i vanlig ordning, målar naglarna för imorgon och funderar på att gå och knoppa även jag.
Känner mig inte helt hundra. Nåt i bihålorna irriterar. Får ta och göra mig en ingefärsshot imorgon och svepa i mig varje morgon. Äter redan d-vitamin & magnesium men nu gäller det att hålla sig på benen under december. Stressiga tider väntar.
Idag åkte vi en sväng till Tropicariet. Allt var över på 1 timme haha. Mini jäktar igenom allt så man knappt hinner blinka haha. Lilla barn.
 
Hoppas ni har en mysig kväll allihopa :)
 

Vår stiliga Oryx

/ Permalink / 1
Nästan så man hör det knaka i den lilla vovvekroppen. För herregud vad han växer. Han är nu lite mer än 4 månader och jag tror inte han växer så mycket mer på höjden utan nu ska han bara fluffa på sig lite mer päls :D
 
Njuter av våran lediga helg tillsammans. Igår var det Black Friday och fullständigt kaos på jobbet :) känner mig nästan sjuk idag. Jag hoppas det är inbillning och att min kropp bara är trött. 
Hoppas ni får en mysig helg allihopa ♥

Vart tog snön & det vackra landskapet vägen?

Vardag / Permalink / 0
Såhär fint föll snön igår morse. Senare under dagen öööste regnet ner och varenda liten gnutta snö försvann. Hellre snö framför regn. Alla gånger. Undra när det kommer falla ner nästa gång?
Idag har jag och Mini varit hemma hela dagen. Lediga och har bara njutit av dagen. Men han är i en otroligt påfrestande period nu. "Dumma dig. Du kan flytta. Jag ska flytta. Jag vill inte. Aldrig." Etc.. Vad vi än försökte göra idag så slutade det med gnäll och att något var fel. Känner mig ganska slut efter dagen.
Så ikväll laddar jag med vin och choklad för imorgon kör i järnet på Black Friday :D HO HO HOOOOO
Till top