Last night in Gothenburg..

Vardag / Permalink / 3
Då var det dags snart för sista natten i Gbg.
Kommer bli rena drömmen att bo i nya lägenheten. Utan att vi bett om det så har de installerat diskmaskinen och tvättmaskinen i nya lägenheten. Bytt kakel i köket och bytt en massa inne i badrummet :D kommer bli så häftigt. längtar tills vi kommit iordning så jag kan få visa hur vi bor.
Igår var vi hemma hos några vänner och åt lite mat och de bjöd på världens sötaste hejdåtårta. De har ju också fått en liten bebis så det känns extra tråkigt att lämna då.
Ikväll ska vi hem till ett par andra vänner, som OCKSÅ dom fått bebis haha :D babyboom 2014 var det ja. Så ska vi äta en massa gott och bara ta det lugnt.
Imorgon ska vi på BVC och MVC och sedan packa ihop det sista och H ska köra sin sista dag på jobbet, sen bär det av till Norrköping :))) HÄFTIIIIGT.
 
Nu var det visst en liten människa som vaknade här hemma :) världens sötaste lilla människa ♥

3 nätter kvar..

Vardag / Permalink / 3
 
..i Göteborg. I stort sett alla våra saker skeppades iväg igår. Så jag sover på soffan, som vi ska slänga, och Henrik sover på en madrass. Hela lägenheten ekar och var den lyhörd innan så var det ingenting mot vad den är nu. Möbler mm döljer verkligen de värsta ljuden.
Var och sa hejdå på jobbet idag också. Ca 4 år spenderade jag där så det kändes verkligen i hjärtat när jag nu plockade ur skåpet och sa hejdå till alla. 
Så nu ska vi bara besöka BVC en gång till + vår barnmorska som vi hade. Sen kan vi åka. Herregud vad häftigt det kommer bli :D och ni ska se lägenheten. Det jag kommer sakna mycket är att det är så nära till naturen där vi bor nu för vi kommer bo i princip mitt i Norrköping nu. Men det är ju som sagt bara tillfälligt :))
 
Ohh nu kom H hem med ett helt paket Calippo :D goooott.
Till top