Rosa kronblad..

Photography / Permalink / 1
Jag hann knalla ut med Mini idag för att fota :D han satt så snällt i vagnen och kikade fascinerat på det rosa ovanför honom. Så nu är dom också dokumenterade och jag kan andas ut haha.
Sitter och väntar på att sambon ska komma hem så att jag kan knalla till jobbet :)

Living in a pink world..

Photography, Vardag / Cherry Blossom, körsbärsblommor / Permalink / 4
Det blommar verkligen för fullt här i Norrköping. Men jag känner att jag missar hela blomningen pga sjuklingen här hemma. Imorgon jobbar jag 13-17.30 och det skulle bli ett riktigt busväder hela dagen tydligen. Varenda liten blomma kommer säkerligen ha ramlat av innan torsdagen är över :( får hålla tummarna att det finns någon lite rosa skvätt kvar på fredag så kanske jag hinner ut med kameran innan jobbet. De blommar ju så kort tid och är så otroligt sköra. Jag kan mala på för evigt om dessa vackra blommor haha.
 
Nu sover äntligen trollet. Dags att kolla ikapp lite serier. Vikings, Fear The Walking Dead & The 100 :) och på söndag börjar äntligen Penny Dreadful igen också. 
Äntligen är mannen hemma igen också efter att ha varit i Sthlm i två dagar :) han har varit saknad av både mig och lilleman.
 
Hoppas ni får en mysig kväll iaf. Puss

Bloglovin är ordnat :)

Vardag / Permalink / 4
Det var lite småkrångel med Bloglovin så inlägg som jag skrivit hos blogg.se har ju inte synts till alls haha + att man inte kunde följa bloggen via de länkar som jag haft här. Men nu ska allt vara fixat så får vi se om läsare hittar tillbaka hit.
Mini är lagd för att få sova lite lunch. Det verkar, peppar peppar, som att magsjukan är påväg åt rätt håll nu. Han ska bara få tillbaka mer av sin energi mm. Men jag trodde att vi skulle få lov att åka in med honom ett tag där. Usch, stackars liten.
Tänkte försöka ta mig ut i eftermiddag, med honom, och fota lite fler rosa träd som blommar nu. Han behöver lite luft och vill så gärna fånga allt på bild innan det försvinner igen. Den här perioden är så himla kort så det gäller att passa på.
 
Nej nu ska jag sörpla i mig lite te med honung och kolla på Sister Wives haha :D
 
Till top