Framkallning..

Vardag / Permalink / 1
Sitter och fixar bilder för framkallning för fullt :) blir en heeeel del. Nu ska jag bara hitta fina ramar också att sätta allt i. Tagit sin lilla tid. Har alldeles för mycket bilder som jag vill framkalla hehe. Och då gick jag bara igenom det jag hade på datorn och inte det som ligger på hårddisken.
Annars har det varit väldigt lugnt idag. Inte varit särskilt roligt väder så det har blivit en innesittardag för oss.

Ängel..

Candis / Permalink / 3
Brukar inte längre bry mig i kommentarer som inte är så genomtänkta, men denna fick mig att bli ledsen rent av.
Det har aldrig varit min mening att medvetet kränka någon annan, det hoppas jag du, anonym, förstår, men samtidigt, är det kränkande att kalla sitt eget, levande barn, för ängel? 
Själva ordet ängel för mig är inte laddat på det sättet. Ängel kan vara så mycket. En ängel i sitt sätt att vara, ett änglabarn som ej finns hos oss längre mm. Mitt barn ÄR min ängel, punkt. 
Skulle jag använda det om jag pratade med någon som förlorat sitt barn? Nej antagligen inte. Men att använda det på sin privata blogg, där jag skriver om mitt privatliv, mina känslor? Varför inte? Och du, anonym, hur vet du att jag själv inte förlorat ett barn? :((

Cornwall matgrupp..

Inredning / Permalink / 4
Idag var vi på MIO och letade efter ett matbord + stolar och jag föll pladask för detta :D betydligt finare i verkligheten också. Får det inte förrän i Augusti dock men den som väntar på nåt gott.
Till top