Some roses in my home

Mini-Me, Photography / Permalink / 0

Har snittblommor hemma alldeles för sällan känner jag :) fick så fina buketter av mamma & pappa + lillsis i helgen. Det & en go kopp latte, oslagbart. 
Mini-Me sover lite just nu. Han har börjat vakna senare på morgonen nu när vi ställde om till sommartid. Den oroliga sömnen & tidigare mornarna började ju när vi ställde om till vintertid i höstas. Kanske hänger det ihop?? Kanske.

Kommer bli en stressig påsk. Allt ska ju fixas till Minis ettårskalas på måndag. Som tur är så hjälper mamma mig att baka lite & även jag ska ställa mig & slänga ihop nåt :) + att tårtan ska hämtas på måndag. Sen ska vi någondag göra en wreck-the-cake med mini. Kan ju bara bli roligt haha.

Igår när jag vaknade & gick ut i hallen så stod det en stooor magnoliakvist på byrån. Henrik har varit i farten igen :D blev inte alls glad, inte alls :)

Bubbles

Photography / Permalink / 0
Köpte såpbubblor till Mini-Me, men jag tror nog att jag har det roligare med dom haha.​
Canon Eos 7D + Canon EF 50/1,8 II

Hemma igen

Photography, Vardag / Permalink / 0

Hade en underbar födelsedag igår :) lugn och skön med familjen. Fick en Samsung NX300 kamera i 30-årspresent. Underbaaaart. Älskar min systemkameran, men den är inte behändig att släpa med sig överallt, väger endel och är stor. Så jag har önskat mig en mindre kompakt "systemkamera" och nu fick jag den. Bilderna ovanför är tagna med nya kameran :D NÖJD. Dessutom kan man köra Wi-Fi och få in bilderna från kameran till mobilen direkt. Fantastiskt helt enkelt. ​
Nu är drömmen att köpa ett pancakeobjektiv till den :) men det får bli senare.

Annars så fick jag frukost på sängen av min älskade Henrik, två blombuketter, en stor golvkandelaber, pyjamasset med Cookiemonster & en Sellnäshäst som det står "Sara 30 år" på.

Så nu tänkte jag passa på att skruva ihop kandelabern medans Mini sover :) sen är det dags för mig att natta också. Puss

Till top