Sweet sunday ♥

Vardag / Permalink / 9
Har en liten nostalgistund för mig själv. Backstreet Boys på Spotify och letar på gamla bilder på bloggen och sparar ner eftersom allting försvann när våran gamla hårddisk gick i stöpet. Hoppas iofs fortfarande att den går att rädda. Kanske är långsökt, men wtf! Den innehåller så otroooooligt mycket bilder mm. Den måste räddas no matter what!!

Gått och blivit förkyld på äldre dar också. Kunde inte somna igår pga ont i halsen och snorar och har mig. Jag var ju nyss sjuk. Men mår man inte dåligt är det ingen fara :) och här är det bara snorigt och jefligt tack och lov och peppar peppar ^.^ men de dök på en som en våg i havet. Ena dagen mår bra och andra dagen sjuk. Men de går nog över nu när man börjar käka MultiEnergi ifrån Friggs. Rosenrot, alla vitaminer och antioxidanter i 3 tabletter. Kan ju behövas nu när mörkret kryper inpå och suger musten ur en.

Ska måla naglarna i färgen Cherry nu och krypa ner bredvid mannen i soffan och snart kika på sista Indiana Jones filmen och mumsa Lays Sourcream & Onionchips ♥

Nyx..

Shopping / Permalink / 3
Gick ju med i Club Nyx och fick hem dessa i veckan :) läppglanset är otroooligt fint och doftar dessutom körsbär. Kan ju inte bli bättre med andra ord och det följer nu med mig överallt. Fler glans ifrån Nyx ska definitivt få flytta hem till mig i framtiden. Nagellacket ska jag testa ikväll.

Glanset heter Copper Penny, nagellacket Cherry och ögonskuggan Nymph :)

Mamma med barnets ögon..

Familj & Vänner / Permalink / 8
Min älskade mamma skickade denna till mig i veckan:

4  år Mamma kan allt
8  år Mamma kan mycket
12 år Mamma kan faktiskt inte allt
14 år Morsan fattar ingenting...
16 år Morsan är hopplös!
18 år Hon där? Hon har nått bäst-före-datum
25 år Mamma vet kanske lite om detta
35 år Innan jag bestämmer mig frågar jag mamma
45 år Undrar vad mamma skulle tänka om det här?
75 år Önskar jag kunde prata med mamma om detta...

Hon kunde verkligen inte ha mer rätt på fredag får jag äntligen träffa min älskade familj igen. Har saknat dom så himla mycket. Vi ses alldeles för sällan och det är en av få anledningarna till varför jag inte vill bo i Gbg.

Älskar er ♥
Till top