Zamme ligger under soffan..

Pälsklingarna / Permalink / 7
Den hunden är inte klok någonstans hihi. Han ligger alltid under soffan och myser :) vet man inte vart han är så är det bara att kika under soffan och visst ser det skönt ut när han ligger där i kvällssolen och bara myser för sig själv? Nästan så jag funderar på att köpa en filt och lägga där så han inte ligger så hårt!

Hmm nu var det precis en kille som sög upp två popcornkärnor i näsan och de kom ut i ögonhålan :P WIIIEEEERD!

Älskar mönstret..

Candis / Permalink / 3
På min klänning :)) från Lindex, hela klänningen får ni se någon annan dag, är alldeles för lat för att ta en helkroppsbild just nu.
Tänk imorgon är det första Juni, känns helt sjukt!

Home alone..

Vardag / Permalink / 2
Precis jobbat klart och fick sitta och vänta på bussen i en halvtimme, tur att det är så fint väder ute. Fortfarande underbart :)
Fick inte stänga själv heller hehe chefen var där och hjälpte mig även om jag gjorde allting själv, känns tryggt att hon iaf finns där om jag skulle behöva hjälp.
Så nu blir det inge mer jobb förrän den 10:e Juni vad jag vet nu, eller det är inte ens jobb då utan säkerhetsutbildning, kommer nog bli väldigt intressant om inte annat :) spännande.

Men nu ska jag hoppa in i duschen sen glida ner i en mysig sommarklänning, skala lite räkor sen glassa på ballen med lite jordgubbar, sounds good huh?!
Ska försöka göra lite design ikväll också. Ska ju börja med en ny till Twilight Obsession.

Tänkte på det när vi var på bio igår. Alla tjejjer ser ju likadana ut :P klackar och kortkort, klackar och kortkort. Är kanske jag som börjar bli för gammal :P haha.
Till top