Trött, kall morgon..

Vardag / Permalink / 5
Riktigt så man känner kallan gå igenom fönstrena även fast solen skiner ute. Brrrrr. Vad hände egentligen med sommaren? Den lilla bränna man hann få, innan jobbet började, är som bortblåst. Ska man börja hänga upp stickat i garderoben nu?? Nej vill inte det. Vill hänga kvar en sista stund i sommaren. Det gick alldeles för fort

Provade häxblandningen med vitvinsvinäger, honung och diskmedel nu också. Inte en enda jävla fluga är död. Kör nog med kokande vatten haha :D då kanske man tar död på några iaf. Det satt inga och väntade på mig iaf haha. Flugjäklar :)

Som alla antagligen förstår så ska lilla jag jobba idag, precis som alla andra dagar ;P idag är det även EXAKT ett år sedan vi åkte ner till Österrike och vill ni läsa mer om Österrike och hur min vardag var där, klicka er in HÄR.

Nu ska pluttarna ut på morgonrundan sen är det dags att knalla till bussen. Puss puss på er

2 timmar..

Vardag / Permalink / 0
Finns nog inget som går en på nerverna så mycket som datakrångel när man ska gå hem :P bläääää för dåliga modem på jobbet haha. Men det gick tillslut.
Imorgon är det 10 timmarspass som väntar. Förhoppningsvis kanske jag slipper kassan, beror på om de andra kassörerna är friska för det var en ensam Sara som fick stå i kassan hela eftermiddagen hehe, tur att jag inte behövde gå på toa säger jag bara :)
Måtte de bli bättre imorgon.
Tre långa dagar väntar. Ser inte fram emot dom, men då får jag ju iaf en hel helg ledig med min älskade också :)

Så nu ska vi ta våra pälsklingar på en promenad och sedan sova. Vi fick ses våra 2 h idag också :P nattis natti..
Till top