2009 - Resumé av året som gick...

Utmaningar & Listor / Permalink / 6
Januari
Började jobba på Eurosko i Allum/Partille som timmis. Gjorde min första nagelförlängning med akryl och kommer ALDRIG göra det igen, förstörde naglarna totalt och de tog månader innan de var okej igen. Gelé is the shit!

Februari
1 år sedan Sofia gick bort. Älsk och jag hade varit förlovade i 2 år. Annars så flöt februari på som ingenting. Hittade tv-apparater och bajskorvar i hissen :) alltid trevligt. Köpte även mina allra första Converse, ett par lila.

Mars
Fyllde 24 år och firade det i Egypten med min familj, älskling, svägerskan och hennes pojkvän. Det var också första gången jag åkte utomlands med en pojkvän. Längtar redan tillbaka.
Slutade även jobba på Eurosko och fick reda på att jag fick jobb på Hallbergs Guld i Nordstan och skulle börja där i April.
Fick inbrott i våran Escort också. 3:e bilen :P kändes bra med tanke på att Henke tagit banklån för att kunna köpa den och vi hann ha den i några månader bara.

April
Månaden började i Egypten. En sak som jag minns väldigt väl var när en helvit duva kom och satte sig på räcket på våran balkong, 11 våningar upp.

Maj
Ingenting speciellt hände under Maj. Både älsk och jag jobbade, tog hand om varandra och levde lyckligt i Partille/Göteborg.

Juni
Min Packard Bell dator dog helt och hållet :P drack min första Cherrycoke och fastnade direkt.

Juli
Åkte till Öland med älsk och vovvarna och hade lite semester :) fick urinvägsinfektion och vi fick även reda på att skulle flytta till Österrike i slutet av Augusti.

Augusti
Packade för resan mot Österrike, fick reda på att vovvarna inte skulle få följa med pga rabiessprutan och att man fick lov att vänta i 100 dagar på svar. Fick en ny dator, den jag har nu. Färgade håret ljusare efter några år med mörkbrunt. Gjorde även mitt allra första videoinlägg.

September
Första månaden i Österrike. Omvälvande och få se alla berg, se ett annat land och hur folket var där nere.

Oktober
Åkte till Verona i Italien för första gången :) fick även besök av Micke som kom ner till Österrike ifrån Göteborg.

November
Saknaden efter vovvarna var enoooorm. Annars så hände inte speciellt mycket i november. Älsk åkte till Kiruna och jag fortsatte med designer i Österrike för att ha något att göra om dagarna. Var uppe på Hefelekar/2256 m höjd :)

December
Nedräkningen för att åka hem och för att få träffa vovvarna igen började. Månaden gick enormt fort och jag måste säga att jag kommer knappt ihåg vad som hände under november-december för att det gick så himla fort.
Fira Jul hemma i sverige och är här fortfarande för att fira nyår.

--- - -- -

Även om man fört Blogg under hela året så känns de även som att man glömt att berätta hälften av vad som hänt och vad man har upplevt. Vissa månader har varit helt ointressanta medans de har hänt desto mer under andra. De är väldigt intressant och läsa i bloggen vad som hänt och vad man gjort under året dock :)

The last day of the year..

Vardag / Permalink / 10
Hur ska man summera året som har gått? Mycket förändringar, bra och dåliga. En himla massa äventyr :) 2009 kommer jag/vi alltid komma ihåg som året då vi vågade lämna sverige och prova någonting annat. Vi kommer även minnas det som året då vi var utan hundarna i 4 månader, utan våra älsklingar.
Det ska verkligen bli spännande och se vad 2010 kommer att ge oss. Ny flytt förhoppningsvis, kanske någon distansutbildning.
Lär nog göra en årsresumé ala Tescho sen :D

Sörplar i mig kaffe och väntar på att en viss liten älskling ska vakna.
Zamme var mucho poopnödig imorse så vi gick på en liten snabb promenad och nu sitter jag med en kopp kaffe och tänkte sätta på mig ansiktet.
Blir nog en sväng till systemet idag och handla lite dricka :) någon liten skumpa lär vi ju ha!!
Sugen på en viss rosig tröja på Ginatricot också som en läsare tipsade om. Finns i grå, svart och gammelrosa. I WANT.. Fortsätta drömma? Japp :P

Jag vann ÅRETS FINASTE BLOGG hos Liene också, tack för att ni alla röstade på mig, tack tack. Men har lite ångest och ångrar att jag anmälde mig, tycker Tsukii skulle vunnit med hästlängder faktiskt! Avskyr när jag inte tänker längre än näsan räcker :P nyårslöfte!! Fundera innan, agera sedan och inte tvärtom..

Till top