Tillbaka till allvaret

Photography / Permalink / 0
​Denna helt underbara ö. Saknar det redan och vi har inte ens varit hemma 4 dagar ens. Varit riktigt dålig på att fota också. Mest blivit med mobilen, klart jag ångrar det nu i efterhand, men inget att göra åt.

3 knivskurna

Candis / Permalink / 0

​Bara ett stenkast från där vi bor, har det idag inträffat nåt som inte borde inträffa. En drogpåverkad man knivskar, på måfå, tre personer. En så allvarligt att hen svävar mellan liv och död. Det otäcka är att det hände precis bredvid där vi bor. Jag var ute och gick med Mini ungefär den tiden när det hände. Vi gick hand i hand och kissade Zamme. 
Grät när jag la honom nu på kvällen, för jag är rent ut sagt livrädd. Vad händer egentligen? Snälla, pumpa in mer pengar i psykvården så människor kan få riktig hjälp.
Jag vill inte vara rädd. Jag vill inte att Mini ska få växa upp i en så hemsk värld som det är just nu.

Det som irriterar mig också är, att nu när det är en svensk som utfört detta, så är det inte en jävel som yttrar sig och sprider skit på fejjan. Hela min feed var full av rasistiska inlägg när det på Ikea hände. Vart är mobben nu?? Vart är alla inlägg?? Var det ett "bättre" brott nu eftersom han var svensk?? Fattar inte.

Jag vill aldrig åka hem

Familj & Vänner, Photography, Vardag / Permalink / 0

Äntligen har sommarvärmen infunnit sig. Kunde inte må bättre. Vill aldrig lämna detta underbara ställe. Vill stanna för alltid och bara njuta av livet och familjen. Tyvärr ser ju verkligheten annorlunda ut hur mycket man än blundar för det. 1 vecka kvar på denna underbara tid. 

Kunde hämta ut en ny telefon också :D hej läckra iPhone 6 i guldfärg.

 
Till top