Sparlåga

Photography, Vardag / Permalink / 0

Ja bloggen ligger lite på sparlåga just nu. Känner att jag inte riktigt har tid eller inspiration till att blogga, så det får vara lite tyst här inne tills jag hittar tillbaka till mitt flow eller vad man ska säga.
Vi åker till Gotland imorgon & har en liten semester på 10 dagar. Ska bli så enormt skönt. Mamma & pappa är där i stugan just nu & stannar tills på söndag, om jag inte minns fel, sen är vi där själva hela nästa vecka :)
Undra hur vi ska få in all packning i bilen? :D

Hoppas verkligen mina nya tights hinner komma imorgon, annars tänker jag bli riktigt grinig för jag hade velat haft med dom till Gotland.

Men nu ska jag fortsätta glo på Hollywoodfruar. Var rädda om er där ute tills vi hörs nästa gång. Puss

Feber

Photography, Vardag / Permalink / 0

Mini var orolig hela natten. Blev inte mycket sömn. Han brukar vakna åtta, redan vid klockan sex knölade han runt och gnällde. Visade sig sen att stackaren hade feber. 38,8 :'( så idag har vi varit inne hela dagen och hållit koll på tempen. 
Hoppas det ger sig till imorgon för då är det dags för "mammaträning". Promenerar ca 6 km + joggar omvartannat, varannan dag. Annars så får jag ta det när Henrik kommer hem, men då vill jag ju gärna umgås med hela familjen.

Längtar tills nästa vecka, då åker vi nämligen över till Gotland :D dags att öppna stugan för säsongen.

Till top