A big scoop of Ångest..

Candis / Permalink / 8
Tror inte min kära älsk förstår hur mycket jobb vi verkligen har framför oss som ska fixas den här månaden + att jag jobbar nästan varje dag. Vad ska slängas? Kan vi ta med någonting överhuvudtaget? Hur får vi ner allting? Vad ska magasineras? Förstår han att det är ca 15 skåp som ska gås igenom? Alla tallrikar? Glas? Köksbord? Vad ska sparas, vad ska slängas? Ska vi köpa nytt? Som sedan ska slängas nästa gång vi flyttar? Mm mm mm mm.
Detta låg jag och tänkte på inatt, så de blev ju inte mycket sova för min del. Jag vill ha kontroll, eller mer kontroll än jag har nu iaf. Vi har i princip INGEN aning om vart och hur vi kommer bo där nere. Liten lägenhet? Stor? Ska vi leta lägenhet själva? Finns det möbler? Ska vi köpa möbler själva som vi sedan ska kasta igen när vi flyttar nästa gång?
På måndag får vi svar, så vi ska sättas och ner och skriva ner ALLT vi undrar över.

Vi skulle behöva 2 månader för att få allt iordning känns det som!

Nej lär gå och göra mig iordning nu. Har stängning idag på jobbet :) hoppas det blir lugnt och inte en massa konstigt och krångligt som ska göras när inte Karin är där hehe. Pöss pöss

Varför vi flyttar till Österrike??

Frågor & Svar / Permalink / 14
Hehe det var basfrågan idag :)
Under sommaren nu så fick älsk gå från sitt jobb pga det inte fanns något att göra. Hans chef hade inte alls planerat att de skulle gå dåligt för dom när de anställde honom i vintras. Och de gjorde att han fick lov att sägas upp.
Han har sökt jobb hela sommaren och även sökt jobb där han jobbade innan.
Sen för någon månad sedan fick han en förfrågan från sitt gamla jobb om han var villig att flytta utomlands. De behövde någon som kunde/kan flytta runt i världen och de ville att han skulle prata med mig innan han bestämde sig.
Såklart kan jag inte säga åt honom att tacka nej till en sån chans, verkligen inte. Så det är ju antingen att följa med eller göra slut, distans så många mil funkar inte. Så enkelt är det.

Så vi flyttar dit för att älsk helt enkelt har fått jobb där genom ett Österrikiskt företag :) vi kommer bo där på obestämd tid medans älsk lär sig sitt jobb och språket. Jag kommer eventuellt vara "hemmafru" tills vi vet vart vi hamnar nästa gång och kan planera bättre.

Det har gått jäkligt fort, hänger inte med alls, lite smått ångest har man. Men vilken jäkla chans det är :D kommer nog bli bra. Men de är enormt mycket som ska göras på en månad. Vi kommer i princip åka ner dit utan någonting med oss och börja om på nytt. Hatar att inte ha kontroll :P haha.

Hoppas de besvarade lite av era frågor :)
Nu måste vi äta något. Puss puss
Till top