Några timmar i skogen..

Photography / Permalink / 11
Blev några timmar i skogen idag med vänner :) grillade korv och njöt av lugnet. Väldigt mör i kroppen nu och somnade i soffan så fort vi kom hem haha.
Så nu tar vi det bara lugnt i soffan resten av kvällen innan det är dags för jobb imorgon igen ♥
 

Part of our home..

Inredning / Permalink / 10
Förra helgen fick min sambo, älskling, man (kärt barn har många namn), nog av våra svarta möbler och satte ut en annons på blocket. Några timmar senare var de sålda. Två stora Ikea Hemnes bokhyllor & en stor byrå från samma märke. Så det var bara för oss att åka till Ikea och köpa nytt. Viiiilken lättnad att få en ljusare lägenhet. Vi har alltid haft svarta möbler, ända sen vi flyttade ihop för ca 6-7 år sedan och vi båda hade fått nog. Bor man i lägenhet kan det lätt bli ganska mörkt speciellt när det inte finns så många fönster som man skulle vilja.
 
Så nu har vi bytt ut vår sittbänk vi hade i hallen mot en byrå ist. Byrån i sovrummet är utbytt till en vit & två nya bokyllor i vardagsrummet. Vitt vitt vitt :)) bara tv-bänken kvar nu men det väntar vi lite med för det var ju ingen dans på rosor att riva ur allt haha. Samtidigt möblerade vi om i vardagsrummet. Känns som ett helt nytt hem :))
 
Igår hittade jag även de fluffiga ljungen som jag även köpte förra året :)) fick bara lov. Får se om jag lyckas hålla de vid liv. Sprayar de med vatten varje dag eftersom de egentligen ska vara ute.
 
Så nu fick ni se lite ifrån vårat hem. Trivs mycket bättre nu. Bara sovrummets hemska mörka fondvägg som ska bort + få upp en sänggavel så blir det nog ännu mysigare.
 
Puss på er
 
Till top