Videoinlägg.. Trött Sara hehe..

Videoinlägg / Permalink / 17
Verkligen inte sprallig överhuvudtaget. Skulle behöva en rejäääääl massage, de hade varit najs.
Vi har klinkers i hallen hehe, det som fanns i badrummet ;)

 

Lite sovrum. Där tapeten har åkt bort ska vi försöka sätta upp en hylla. Förhoppningsvis hittar vi en som täcker allt och är rätt lång. Ikea, here we come :) och lampskärmarna ska bytas ut på en annan också.

Världens finaste spetsgardiner från Hemtex :D Big loooove!

Finally here..

Vardag / Permalink / 14
Sitter och surfar via mobilen eftersom vi inte fått bredbandet än, eller ja, de kommer igång så snart de får något modemnummer eller vad de nu var.
Är äntligen nere nu iaf, skööönt. Försöker stressa av nu, men de är fasiken inte lätt. Kliar i fingrarna och ska sätta igång och försöka packa upp lite och organisera det vi ska ha kvar och det vi ska göra oss av med.
Var superdåligt städat här, ja ni ser ju hur fönstrena ser ut. Det är ju inte de första man vill göra när man kommer till en ny lägenhet, tvätta fönstrena :P men men. Fönstren i köket är gigaaaantiska och har gjort ett av dom haha bara det andra, sovrummet och vardagsrummet kvar nu. Man ska alltid lämna en lägenhet, såsom man själv vill flytta in i.
Jajja nog gnäll om det, är nog bara lite småtrött just nu :)

Tack alla goingar som önskat mig lycka till nu, tack tack tack ♥

Men nu ska jag packa upp lite och lyssna på en granne som verkar älska hög musik ;) hihi Puss pusss

Det sista..

Vardag / Permalink / 12
Varit ute hos min farbror och firat hans fru nu under kvällen :) därav den tysta bloggen och det här blir det sista inlägget och nästa gång, antagligen om de inte blir någon bloggning via iPhone, så är jag nere i Partille igen *happyface* Kommer ju uppdatera lite status på Twitter och Facebook så ni som har mig inlagda där kan följa mig där om ni skulle vilja. Allt jag kan via nallen hehe. Vet ju inte heller när jag får något nät där nere heller, men känns inte som att det är någon brådska med det just nu.
Vill bara komma ner och ta det lugnt och andas. Känna sig hemma igen och packa upp.

Men nu är det sängdags för mig. Fan hoppas jag inte glömmer min kudde imorgon haha de hade varit kaaatastroof. Puss puss på er iaf och hoppas ni får en trevlig valborg :))
Till top