No changes..

Pälsklingarna / hundar / Permalink / 1
 
Den här bilden kunde inte visa Zammes personlighet mer. Världens busfrö och världens gladaste lilla krabat. Trots diskbråck med återfall x antal ggr så är han fortfarande sitt knasiga och energiska jag och det är det vi strävar efter att han ska fortsätta vara trots små motgångar :D
Whisky satt bredvid och bara njöt medans jag och brorsan busade haha.
 
 
 
 

Förbaskade regn..

Vardag / Permalink / 2
Inte direkt det ultimata vädret man vill ta kvällspromenaden i. Bara att svira om till helkroppsoverall i form av regnbrallor och regnjacka + gummistövlar och släpa hundarna runt så de får göra det dom ska :P förhoppningsvis. Kan tänka mig att russeln kör en vägra-bajsa-för-att-det-är-blött-i-gräset-moment haha, häääärligt.

God morgon(middag)

Vardag / Permalink / 3
Varit på en riktigt mysig prommis med vovvarna "ut på landet". Bara fågelsång och bräkande från fåren. Drömmen är ju verkligen att ha ett hus lite utanför en större stad, inte för långt så man fortfarande kan ta sig in utan problem, för ärligt så skulle jag inte trivas speciellt bra utan möjlighet till bio, fika, shopping mm. Den har jag redan provat på och det var INTE roligt. 6 mil till närmaste bio och stad överhuvudtaget :P Filipstad var inte en "stad" för mig helt enkelt. Synd bara att så fort man ska bo närmare en större stad så skjuter huspriserna i luften direkt. Lite smått frustrerande.
 
Vad händer idag då?? Jag är ledig och ska åka in till the big city och träffa min underbara A och tjöta lite hoppas regnet håller sig borta. Varmt och molnigt ute så det står väl inte på förrän regnet öser ner hahaha.
 
Som alltid ska ni ha en riktigt skön dag sötisar. 
 
Till top