Gotland

I måndags kom vi äntligen fram till Gotland. Fantastiskt. Vädret har väl varit sisådär fram tills idag. Då blev det äntligen någorlunda fint. Tog en promenad med Zamme ner till stranden på morgonen och då började det redan bli varmt. Henrik tog en cykeltur med Mini. Hans första cykeltur :) tror han tyckte det var roligt. 
Skönt att inte göra nånting om dagarna tillsammans. Men på måndag får vi lite besök så då ska vi åka runt mer på ön tänkte vi.

Nu ska det bli skönt att krypa ner i soffan och kika på en film, kanske spelat lite Phase eller lösa korsord :)


Regn + Solsken

Man kan tro att det är en fantastisk stjärnhimmel. Men det är faktiskt regn :D fotade den för några dagar sen. Solen strålade mot träden och det såg så häftigt ut.

Starrily - Orion's Belt

​Ett lack vars glitter är helt omöjligt att fånga på bild. Har en video på mitt öppna Instagramkonto: candisopen om ni vill kika hur det ser ut live. Härligt att det var solsken idag också :D kunde inte sluta spana på mina naglar.

3 lager + Seche Vite Top Coat


Starrily - Milky Way

Önskar sååå att solen hade strålat idag, men det fick bli blixt på kameran istället. Det hade bara behövts ett lager, men jag körde två :D älskar det. Glitter, holo, som vintergatan. Kommer defintivt köpa fler lack därifrån. Väl värt väntan.

2 lager + Seche Vite Top Coat


Nailmail

Igår kom dom äntligen :D Milky Way & Orions Belt. Ni får se Milky Way senare idag :)) det är inte stor skillnad mellan dom på bilden, men i verkligheten syns det. Stooooort plus för läcker förpackning också. Enhörningsälskare som jag är haha.

Yves Rocher - Bleu Noelle

Fick det blåa & glittriga lacket från Glossybox & det blåa är så otroligt läckert. Den perfekta turkosblåa nyansen. Lätt att applicera, behövs egentligen bara ett lager. Penseln är lite rundad så det blir perfekt direkt.

2 lager + Seche Vite Top Coat
Teeez - Metal Mania(glitter)
Zoya - Ziv(ränderna)


Några heta dagar

​Stackars barn vilka varma dagar det har varit. I fredags satt vi faktiskt inne hela dagen eftersom vi inte hade någon chans till svalka. Men igår och idag har vi varit ute vid svärmors landställe och bara gottat oss. Badat, solat & ätit gott. Mini sprang runt i sin UV-dräkt + massa solkräm. Nojjar hela tiden att han ska bränna sig men tror det gick bra.
Hittade även årets första blåbär. Snacka om tidigt :) gick ner i lillmagen med ett nafs.​
​Fick även finbesök ifrån Värmland idag och eftersom det var så varmt så åkte vi ut dit även idag. Blev en kort visit men det var helt klart bättre än att stanna i stan i den här hettan.

Fönstren är öppna nu och det kommer in frisk härlig luft. Ingen tung, fuktig varm luft som det varit de senaste dagarna. Går ju nästan att andas nu.

Mini sover sedan en stund tillbaka och Henrik är ute och jagar vildsvin :) själv ska jag kika på ett avsnitt av OITNB, måla naglarna och sedan krypa i säng jag med.

Vad har ni hittat på dessa varma dagar??


Sommaren är äntligen här

Underbara värmebölja. Ljumma kvällar. Solsken. Jordgubbar till förbannelse. Det är nu som jag önskar mer än någonsin att vi hade haft ett hus :P som alltid varje sommar. Men det kommer. Snart så :DV Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow