Goodbye October.. Hello November..

Vardag / Permalink / 3
Bilden på mig är väl för härlig ;D ville bara visa alla på IG hur mitt barr växer så det knakar nu. Tappade ju hår som en tok efter amningen och graviditeten, tydligen så tappar man det man skulle tappat när man är prego. Vilket var en hel del. Nu växer håret nonstop iaf. Hääärligt. Aldrig haft så långt hår, men det är bra mycket ivägen också haha. G gillar att pilla och dra i det iaf :P
 
På mitt nattduksbord står bilder på G när han var som allra minst. Fick ramen av min syster och lovade henne att första bilden på G skulle sitta i den och det gör det. Lilla älskade pyret.
 
Regnet öser ner ute just nu. Sånt är så mysigt att ligga och lyssna på när man ska sova. Regn som smattrar mot löven, eller mot husvagnstaket om somrarna. Svårt att förstå att snart kommer det kanske inte vara regn som faller, utan snö. Imorgon går vi in i November. Gråmånaden. Usch. Läste på SMHI att det eventuellt ska snöa här på torsdag?! Det har ju inte ens varit frost här än?! Hallå det var ju nyss sommar :'(

Nappar till Halloween..

Mini-Me / Permalink / 2
Var med i en tävling på Instagram som ordnades av MAM :) och jag var en av 10 vinnare. Så i posten idag kom det två söta nappar till G. Så kul för jag har aldrig vunnit nåt innan.
 

Amaryllis..

Inredning / Permalink / 3
I år tänkte jag för första gången köpa Amaryllis till jul :D aldrig haft det innan, vet inte varför, för otroligt fina är dom. Alltid kört på hyacinter men de växer upp så snabbt och blommar över, vilket är rätt tråkigt.
 
Ett ♥ Två
Till top