Ett stort tack ♥

Vardag / Permalink / 5
Ojj vad det rasar in kommentarer på inlägget innan :D hjälp. Hinner ju inte med alls. Tack så hemskt mycket alla ni som önskar mig grattis, det värmer djupt in ska ni veta

Har varit full rulle precis hela dagen så nu börja skallebanget komma krypandes inpå. Ska lägga mig bredvid älsk i soffan med en påse körsbär, cherrycoke och kika klart på filmen Seven.
Köpte en hundkokbok idag på ICA och även disneyfilmen Aladdin, vill ju ha allihopa hehe. Men laga vovvemat måste jag göra någondag, iaf en gång i veckan kan man ju lyxa till det för älsklingarna.

Håller tummarna för sol imorgon och för ett till positivt svar :) puss puss puss på er, tack..

Skottlossning..

Vardag / Permalink / 5
Gomörron på er :) tidigt idag. Så blir de när man prompt ska duscha på morgonen hehe. Här är det dåligt väder, hör och häpna, men de ser ut som att de spricker upp mer och mer. Kan ju hoppas iaf, har ingen lust att knalla ner till bussarna i ösregn. Måste ner och krångla med busskort och prylar också, de har ju börjat med ett helt nytt system och använder som kontokort och så ska man trycka + när man går på och - när man ska av om jag fattat det rätt :P haha. De är fasiken dyrt att åka. 25 spänn in till stan, med kort, och imorgon kostar de 52 kr enkel resa till Alingsås med tåget. Eventuellt kanske ams står för kostnaden, de kan ju göra det om resan överskrider en viss summa tydligen. Bara att hålla lite tummar :) man kan ju alltid försöka även fast det inte är en enorm summa.
Nej de blev ingen ersättning. Man måste komma in med det dagen innan, lätt när man fick reda på det vid sextiden igårkväll och om jag ska få tills imorgon så lär jag in på ams idag och de är stängt idag i Partille och bara Lerum har öppet. Underlätta inte för de som söker jobb inte :P

Blir nog bannemej kavaj och jeans idag tror jag. Men vad ska man sätta på fötterna?

Igårkväll när vi gick och lade oss var det världens pådrag med helikopter ute. Tror de höll på större delen av natten och flög runt. Det visade sig att en kille blivit skjuten här i Partille. En rätt bra bit ifrån oss iofs, men ändå. Inte ofta något allvarligt händer här direkt, vilket är skönt.

Men nu ska jag gå och blåsa håret sen ta vovvarna på en prommis. Puss pusss

Till top