Snart så, snart är våren här :D

Vardag / Permalink / 7

 

John Mayer has done it again Shadow Days.

Trodde det skulle ligga ett platt litet paket till mig på golvet i hallen när jag kom hem idag. Men ICKE. Snuvad på det idag igen :P har nämligen beställt ett nytt, litet blingbling skal, eftersom rosskalet pajjade och inte finns att köpa längre. Bara hoppas att det dyker upp imorgon ist. När man väntar på något gott får man alltid vänta en mindre evighet känns det som.

Slutade tidigt idag. Välbehövligt eftersom den lilla sjukdomen i kroppen gör mig lite småtrött. Thank gooood för Ipren, annars hade det inte gått. Sovmorgon imorgon också, tummen upp. Tror det är vad min kropp behöver, lite sömn bara :)

Solen värmer otroligt idag. Tog faktiskt båda vovvarna samtidigt på en promenad, så Zamme fick röra på sig ännumer än vad han brukar få göra. Gick bra, förutom att alla skulle vara ute och promenera med sina vovvar haha inte så konstigt kanske, man ska ju passa på när det är fint väder. Z & W blir bara lite småjobbiga när de ser andra hundar, småhundssyndrom kan man väl säga :P pluttar.
Det går framåt med lillen också. Vi tar det lugnt lugnt lugnt och han har sitt täcke på sig när vi är ute så att han inte blir kall om ryggen. Inte lätt att hålla det lilla yrvädret lugnt, en hel vetenskap, man lär ju förutspå vad han tänker göra och vart han tänker göra skutt mm :P

Puss puss

Sjukling igen..

Vardag / Permalink / 3

Sitter på tåget hemåt. Trött och småsjuk, underbart. Vill bara hem och slänga mig i duschen och äta nåt och sen gå och sova för imorgon är det dags för jobb igen.
Hoppas ni mår bra allihopa <3

Vårtecken :)

Photography / Permalink / 9
Lite slokiga och hängiga, men vårtecken likväl :D det första jag hittat här i Jonsered. Våren är äntligen påväg på riktigt. Ska gå och ta en hääärlig dusch nu, fixa naglarna med nya lacket, inpackning i håret, heeeela kitet medans middagen står och puttrar på spisen. Härliga söndag helt enkelt :))Till top