Eurovision Song Contest

Musik / Permalink / 8
Jag måste faktiskt få yttra mig lite nu. Ni som sitter och säger att Anna är så jääääävla kass. Varför skickade sverige då dit henne?! VARFÖR röstade folk på henne så pass mycket att hon vann?! Och om man dessutom inte själv röstade på sin favorit i Melodifestivalen ska man väl för fan inte gnälla heller?! 90 % av de som gnäller var nog de som inte heller röstade i Melodifestivalen.
Jag gillade Annas låt, den är otroligt mysig och långt ifrån så kass som alla påstår att den än. Finns ju faktiskt värre låtar och många fick komma med i Eurovision. Dock tycker jag inte det är en vinnarlåt och jag röstade faktiskt på Salem.
Men varför allt hat? Alla har väl olika musiksmak? Jag gillade inte riktigt Tysklands bidrag, men andra gör det och de var ju därför den vann också. Jag sitter väl inte och kallar de för kassa och en låt som inte borde varit med alls!

Det stora felet ligger hos svenska folket helt enkelt och egentligen borde kanske tävlingen göras om och att ett hundratal jurymedlemmar kanske röstar fram den låten som faktiskt är bäst och kan vinna!!!

Vi vet ju redan att när folket får rösta, så går det helt åt h*vete. De röstar på sin favorit även om låten inte är bra, just för att det är deras idol och då måste man ju rösta på han även om låten suger balle :P

Men att också sitta och säga "LÄGG NER SKITEN".. Jag men då kan vi ju lägga ner Hockey VM också för där vann vi ju inte heller :P snälla nån.

Källa:
Aftonbladet

Design till Maria

Bloggdesign / Permalink / 5
Det var inte en lätt uppgift :) hon ville att den skulle gå i färgerna lila och limegrönt och skickade även endel bilder som hon ville ha med. Ett annat önskemål var några citat skulle vara med och även kallor som hon skulle ha i sin kommande brudbukett.

Hennes blogg är lösenordsskyddad, så mer få ni inte se av den :)

Recension: Dancoly Angel Professional

Makeup & Skönhet / Permalink / 1
Har fått äran att prova AngeL Marine Depth Spa serien från Dancoly för färgat hår. Var först lite misstänksam gentemot det eftersom mitt hår är lite som det är. Gör som det vill helt enkelt men detta är vad jag tyckte efter några veckors användning.

Beskrivning:

Produkterna tränger lätt in i håret och fyller på med fukt & näringsämnen samt reparerar skadat hår. De återställer det naturliga collagenet, vilket gör håret blankt & livfullt. Låga ph-värden, otroligt dryga och snälla mot håret.

Det gäller alla produkter färg, blekning som permanent. Produkterna är inte djurtestade. AngeL Marine Depth Spa serien med Marint Collagen dvs växtpreparat och aminosyror. Rikt på Marint Collagen som återfuktar, stärker, ger lyster och volym. Skyddar och reparerar skadat hår som blir blankt och följsamt. Marine Collagen bidrar till att förbättra hårets textur, vitalitet & naturliga skönhet.


Schampo: Trodde till en början att man skulle ha så mycket så det löddrade, men icke. Den är otroligt dryg och den ska alltså inte löddra. Fick först väldigt torr hårbotten av det men de försvann när jag började ta mindre hehe. Doften är det som drar ner betyget faktiskt. Det är en väldigt speciell doft, inte "fruktig" eller "blommig" som de flesta andra produkter och påminner mer om hav och det måste ju vara för att den innehåller ingredienser från havet och för att det är en spaprodukt.
Pris: 140 kr

Balsam: Även denna är otroligt dryg och efter användning är mitt hår jättemjukt och glänsande. Dock är även doften här densamma som med schampot och de andra produkterna.
Pris: 140 kr

Hair Soften Spray: Denna är min favorit :) håret blir jättemjukt och frisset försvinner. Akta er dock för golvet blir lite småhalt efter att man använt det haha.
Pris: 130 kr.

Refining Oil: Denna skyddar vid plattning och föning av håret och motverkar torrt och frissigt hår. Innehåller även skydd mot solen vilket verkligen är perfekt nu under sommaren. Tycker även den har varit otroligt bra.
Pris: 110 kr

Nourishing Cream: Denna har jag inte använt mycket av eftersom jag blev så kär i oljan och sprayen och för mycket produkter i håret gör det ju tyvärr fett men de lilla jag provat det så var den bra.
Pris: 160 kr.

Resultat: Produkterna var över min förväntan så jag är superglad :) mitt hår blir glansigare och inte lika frissigt och strävt som de brukar vara. Dock är det bara doften som drar ner på betyget. Den skulle varit lite fruktigare på något vis. Så svårt att förklara.


Till top