De soliga dagarna fortsätter..

Vardag / Permalink / 1
Underskattat med en islatte när det är så varmt ute :) och ja, vi har en isform hemma med mustacher haha. Regnet missade oss även igår och idag skiner solen igen haha. Lite skillnad mot Gbg där det regnade konstant(som det kändes iaf), även fast det skulle vara soligt :P
Ikväll är vi bortbjudna på mat hos vänner :)) mysigt. Men nu är det dags att packa blöjväskan & göra mig & G redo för att åka. Han sover gott på sängen just nu och det kan han få fortsätta göra en liten stund till ♥

Mer Gotland i bilder..

Photography / Permalink / 3
Härliga sommar :) det måste bli ett besök till Botaniska i Visby när man är där. Rofyllt, svalt(var ju hett som stryk) & så vackert att promenera där. Tyvärr hade de tagit bort massa rosor som de alltid haft där och ersatt de med lavendel i alla möjliga former.
Väntar på regnet här hemma, om det nu blir något regn haha. Verkar som att det missar oss igen även fast det är mulet ute.
Har fått helt uuunderbara nyheter igår också :D imorgon kan jag dela med mig av vad som hänt. Känns så overkligt och helt fantastiskt. Glad är bara förnamnet.
 
Hoppas ni får en mysig dag allihopa ♥
 
Till top