Läsarfråga..

Frågor & Svar / Permalink / 3
Madeleine om Utdöende..:
Hej candis, super mysig blogg verkligen. Jag fotograferar väldigt mycket själv och undrar därför över din copyright text över dina bilder, du har alltid samma. Vad heter den och vad hittar jag den? Gillar det kursiva i den. Dessutom, gör du alltid samma redigering eller beror det på bilden?

Svar: Tack så jättemycket Du lämnade en mailadress men tänkte att jag gör frågan publik för alla :) fler kanske är nyfikna på samma saker som dig.
Textfonten heter PhontPhreak's Handwriting :) tror det var den du menade iaf.
Redigering beror på bild och på humör. Ibland är jag inte alls sugen på suddiga och smått romantiska bilder utan vill ha klara motiv. Så de beror helt på humör och bild :D

Kram Sara

30-dagars utmaning - Dag 22

Utmaningar & Listor / Permalink / 1
Hur har du förändrats under de senaste 2 åren.

När jag ser tillbaka på hur jag var så kan jag för allt inte förstå hur jag kunde bete mig på vissa sätt. Känns som att jag tar vara mer på livet idag och ser mycket på ett annat sätt än vad jag gjorde för ynka 2 år sedan, har även mer skinn på näsan. Jag växer i takt med livet helt enkelt.
En annan sak jag funderar mycket på och som jag börjar känna en liten längtan efter också är barn. För två år sedan var det helt otänkbart i mina ögon men idag längtar jag efter att få gå med min och H's dotter eller son i en barnvagn och mysa :) kanske inte riiiktigt än, men nu är det iaf inte otänkbart.

30-dagars utmaning - Dag 21

Utmaningar & Listor / Permalink / 3
Ett av dina favorit program.


Det programmet jag följer från vecka till vecka är helt klart True Blood. Har följt det sen starten och är totalt besatt av det :) nu är det ju tyvärr uppehåll, men älskar man serien så kan man hålla ut.
Annars så har jag inte så många "favoritprogram" iaf om man ser till sånt som går på tv just nu. Kollar sällan på tv faktiskt.
Till top