Hemma igen..

Photography / Permalink / 10
Blandade känslor, men nu är vi hemma i götet igen. Tillbaka till vardagen redan imorgon. Och imorgon börjar även en helt ny månad, men sommaren är inte slut än :)

Pussen

Saffranspannkaka är gööööööött :D

Update från Gotland

Photography / Permalink / 16
Har haft två underbara, soliga, stranddagar men idag ville inte vädergudarna vara snälla mot oss längre :P det har öööööösregnat hela natten = Sara somnade vid halv fem. Lite småsmattrande på husvagnstaket är alltid mysigt, men ösregn så man inte ens hör sig själv hosta är inte det minsta mysigt haha. De har inte regnat idag iaf, men mulet har de varit.
Brunbrända och fräscha är vi iaf. H är blond :D Mr Hottie. Hoppas på en fin stranddag imorgon, men just nu vågar man ju allt annat än lita på väderleksrapporterna. De ändras varje timme. Bara att vakna, kika ut och sedan kan man skratta eller fortsätta sova :)

Hoppas ni mår bra alla goa läsare. Saknar er. Pussar


1 dag kvar :))

Vardag / Permalink / 9

Ute regnar det i Högsjö där vi är just nu :P bara för att jag vill ut och rastas. Fota med andra ord. Vädergudarna ville nåt annat. Skithögar!
Åkte hemifrån i Fredags iallafall och spenderade en natt i Hjo, väldigt mysig liten by/stad. Dagen efter åkte vi mot Örebro och lämnade Zamme hos mamma och pappa, saknar min lilla plutt massor redan, men han kommer få de så bra så i Borlänge han kommer bli så bortskämd så :)

Så nu är det bara en ynka dag kvar innan Gotland. Imorgon vid tolv på natten så tar vi färjan över till denna uuuunderbara ö. Hoppas för f*n att vädret blir bättre, annars kommer jag att gråta blod haha. Nej men bara vi får ta det lugnt, slappna av, vara med varandra och bara njuuuuta så är jag glad :D

Time for dinner. Idag blir vi bjudna på mumsig spagetti med köttfärssås. Sköt om er. Pussen


Äter ihjäl mig på körsbär eftersom de står ett proppfullt träd hos svärmor. GÖÖÖÖÖTT
Fyren vid Hjo och världens goaste unge :D stolt moster.

Till top