Läpparna små utav bär äro blå..

Mini-Me / Permalink / 3
Någon gillade blåbär & hallonpurén jag gjorde idag :) hehe liten surhetsgrimas blev det ibland. Har gjort en tradition att alltid filma när han får smaka nya saker också, roligt att ha kvar senare.

On with the boots..

Vardag / Permalink / 2
Idag har jag & G varit på babysång på bibblan :) blev intervjuade för en liten tidning också och fotograferade. Spännande :) trollungen tycker det är riktigt skoj att vara där och sitter bara och ler hela tiden.
Imorse kom en sjuk man hem och med sig hade han en underbar Dirty Chai(chailatte + espressoshot) ifrån Espresso House. Vilken underbaring. Sjuk och jeflig och köper med sig lyx hem ändå. Älskade ♥ 
Äntligen har jag plockat fram mina älskade Timberlandstövlar också. Dock är det ju fortfarande bra varmt ute men men :) förra året vid den här tiden så hade vi redan haft första frostnatten i Göteborg. Undra när den kommer infinna sig i år. Knappt något regn här heller. Det om något ska bli intressant och se. Om det regnar lika mycket här som det gör under vinterhalvåret i Gbg.
 
Nej om man ska ta och slänga ihop lite mat till sjuklingen och mig själv :) vid middagen ska plutten få smaka blåbär för första gången också.

Fatimas hand..

Familj & Vänner / Permalink / 0
Farmor hade nästan alltid ett halsband på sig med Fatimas hand som hon och mamma köpte i Marocko när de var där en gång. De köpte med sig 3 st hem. En till mamma, en till pappa och en behöll farmor själv.
Nu fick jag en av mamma och pappa och varje gång jag ser den så tänker jag på farmor ♥ hoppas du finns hos oss någonstans.
Till top