Dogtuuuurds

Vardag / Permalink / 2
Idag när jag var ute som vanligt på prommis med sötisen så ligger de ju små Turds lite överallt. Ska man plocka upp efter hunden eller inte?
Om min hund bajsar på nåt riktigt knäppt ställe, typ trottoaren eller på vägkanter så tar jag upp det, eller på någon annans gård och på områden där jag vet att de leker barn mm. Men annars så varför skulle jag ta upp det? Små kluttar som inte ens syns och ibland blir de inge alls.
Men när man ser dom hära massiva hästskit turdsen så blir man ju faktiskt riktigt äcklad, de ligger dessutom mitt på vägen eller på gångbanan, borde man inte ta upp det? Just när dom är sååååå stora..

Dessutom så låter ju kattägare sina katter turda ÖVERALLT och de luktar fan. + att de ska pissa ner allt som kommer i dess väg och de luktar ju ännu värre!

Varför är de olika för olika djurägare? Borde de inte vara lika för alla? Vilken anledning har kattägare till att inte gå och plocka upp efter sin katt? Är de för att dom är mer självgående? Eller för att de inte ser när kattfan turdar i en annans sandlåda?

Hästar är ju faktiskt en annan sak, man kan ju faktiskt inte ha med sig en skottkärra när man rider och dessutom så luktar hästskit faktiskt ganska gott =P (gammal stallbrud) i jämförelse med vovve och misse! Dessutom brukar man inte rida ofta i stan!

Skulle någon någonsin säga åt mig att ta upp efter min hund så kommer jag fråga om de säger samma sak till kattägare eller till alkisar som pissar och skiter överallt!! Nope, skulle inte tro det!!
#1 - - Elin:

ja det är klart, men är det rätt att spara inom vården för att rika ska få mer pengar? Det kan ju ingen tycka. Jag har själv jobbat inom vården men förmådde mig inte att jobba vidare eftersom ned skärning efter nedskärning gjorde att dom äldre förlorde rätten till ett drägligt liv. Numera är dom en vara som ska slitas upp ur sängen, tvättas, kläs och matas på 30 min annars får man en utskällning. Min mormor ligger inne nu, idag kan vara hennes sista dag och sättet hon sköts på är absolut inget jag önskar för min momor eller någon annan.

#2 - - Elin:

ja jag vet inte... så länge det är lika för alla så är jag nöjd... nu är ju samhället väldigt splittrat...

Till top