Jag måste bara få berätta

Kärleken H / Permalink / 2
Att jag verkligen har den härligaste killen i världen. Inte Zamme utan H ♥ Att jag verkligen fick en sån tur i livet att han bara kom inspringande och rockade min värld.
Älskar att sova bredvid honom, att se han i ögonen och rufsa om hans hår. Nypa honom i näsan eller grabba tag i hans ass när vi är ute och går *skrattar*
Snart har vi dessutom varit förlovade i ett år och varit tillsammans i 3½.
Men det ENDA som jag ska försöka att aldrig göra vid honom, är att fisa =P det är emot min natur. Ni vet, ur oss tjejjer kommer bara moln som luktar bubbelgum, den fantasin får han helt enkelt ha kvar.
Ville bara säga det iaf =))

Tack baby för att du finns och för att du vill spendera ditt liv med mig ♥

♥ Älskar Dig ♥

image918

#1 - - Rebecka:

WORD! :D
Tjejer fiser inte, så är det bara. Tycker dessutom att det är respektlöst att förpesta luften ngn ska andas in. Argumentet "det är naturligt!" är värdelöst för det är naturligt att bajsa också men det betyder inte att man gör det mitt bland folk för det.

Jag har varit noga med att aldrig fisa bland folk i allmänhet och pojkvänner i synnerhet! :P Med två av mina ex har jag dock råkat fisa i sömnen och båda ggr har jag vaknat av det (självmedveten som man är) och varit livrädd att de ska ha hört det. Hahaha.

#2 - - Nina:

Grattis! Själva blir det 2½ år sedan förlovningen nu i november :) Synd att man inte har tillräckligt med pengar för att gifta sig ännu :/

Lycka till i framtiden!

Till top