Jakten på den perfekta nyårsblåsan

Shopping / Permalink / 3
Har letat på Nelly, Zoovillage, Junkyard, MrsH, Breeze, Halens, Ellos, H&M, Wear It, Kii, Eliteladies mfl. ALLA klänningar i min storlek var ju såklart slut, ibland är de inte roligt alls att vara XS. Och NU har jag hittat den iaf =) får ju VISA kortet nu i veckan och då blir de en klänning från Asos. Speciell och inte som alla andra.
image854
#1 - - malin:

den var verkligen superfin och precis som du säger lite annorlunda! köp den!(hade jag med kunnat tänka mig om jag passat i klänning)..Ska förresten på jobbintervju imorgon så önska mig lycka till! =) äntligen! på statoil..bara 60% men det är nåt! hur gick det för dig på arbetsförmedlingen idag`?

#2 - - Anonym:

tycker faktiskt inte att du ska vara så ärligt=)..Det sa tom min chef till mig när jag hade slutat och söker nytt nu, jag ska inte säga att jag ska börja plugga till hösten. Du har ju ingen skyldighet mot dom! nämn det efter ett tag, som att det är något nytt du kommit på, då kan dom inte avskeda dig. och sen säger du bara upp dig en månad tidigare! nä men ärligt, ärlighet tar dig ingenstans! faktiskt=) ha en bra kväll!

#3 - - Nicoleh:

Hej

jag är desperat att veta märket på klänningen

tack för svar

Mvh Nicole

nicoleh@live.se

Till top